The Bachelor: Έπαθαν σοκ όταν είδαν μπροστά τους τον Έκτορα Μποτρίνι! Έξαλλος ο σεφ που δεν ήξεραν να μαγειρεύουν (vids)

Εφιάλτης στο… Bachelor! Τα πέντε εναπομείναντα κορίτσια θα κάνουν ό,τι μπορούν για να κερδίσουν την καρδιά του Παναγιώτη… ακόμη και να μάθουν να μαγειρεύουν. Στο αποψινό επεισόδιο, ο Έκτορας Μποτρίνι εισέβαλε στην βίλα των κοριτσιών για να τους βάλει μια ομαδική δοκιμασία, με σκοπό να… προσπαθήσουν να φτιάξουν gourmet πιάτα, παρά το γεγονός ότι σχεδόν όλες δεν ξέρουν να φτιάχνουν παρά μόνο τοστ!

Όπως ήταν επόμενο, με το που είδαν οι κοπέλες τον καταξιωμένο σεφ να μπαίνει στο σπίτι τους έπαθαν σοκ και δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι ακριβώς θα κάνουν όλοι μαζί!

Δες το βίντεο:

Γιατί ο έρωτας… περνάει από το στομάχι! Όπως ήταν επόμενο, όταν βγήκαν στον κήπο χωρισμένες σε ομάδες για να φτιάξουν δύο μενού, επικράτησε ο κακός χαμός! 

Ο Έκτορας Μποτρίνι έγινε έξαλλος με τα κορίτσια, που δεν είχαν ιδέα από μαγειρική, φωνάζοντας “Απορώ πως σας αντέχει ο Παναγιώτης! Εγώ στη θέση του θα σας είχα διώξει”! 

Read More

And More