The Bachelor – “Πυροβολούν” την Μαρίνα οι συμπαίκτριες της: “Είσαι διπρόσωπη”… (video)

Το σημερινό cocktail party στη βίλα του “Bachelor” έχει θέμα τα 80s. Όλα αρχίζουν με την καλύτερη διάθεση, όμως η συμπεριφορά της Μαρίνας δημιουργεί εντάσεις. Ο λόγος; Η Μαρίνα μετά το ραντεβού της με τον Παναγιώτη, τίναξε στον αέρα.. τις ισορροπίες στη βίλα, καθώς αποκάλυψε στις υπόλοιπες κοπέλες για πρώτη φορά ότι είναι ερωτευμένη με τον γοητευτικό εργένη.

Η Μαρίνα τους περιέγραψε στιγμές από το ραντεβού της που έκαναν αρκετές να συγχυστούν. Τους ανέφερε ότι ο Παναγιώτης της είπε «όταν σε βλέπω κάνεις την καρδιά μου να χτυπά πιο δυνατά». Όλες τη βλέπουν ανταγωνιστικά, την πυροβολούν με ερωτήσεις για να μάθουν περισσότερα, αλλά η Μαρίνα παραμένει αινιγματική και στην προσπάθεια της να μην δώσει πληροφορίες αναιρεί πράγματα που έχει πει, γεγονός που κάνει κάνει έξαλλες τις υπόλοιπες κοπέλες.

Η Μαρίνα στο προηγούμενο cocktail party ήταν η κοπέλα που είχε προσεγγίσει τις υπόλοιπες να προσπαθήσουν όλες μαζί να ξεμπροστιάσουν την Αναστασία μπροστά στον Παναγιώτη, ώστε αυτός να καταλάβει ότι είναι διπρόσωπη. Τελικά όμως η Μαρίνα δεν συμμετείχε στην αποκάλυψη, και απλά όσες την άκουσαν εκτέθηκαν.

Τις επόμενες μέρες που ακολούθησαν η Μαρίνα φαίνεται να έρχεται πιο κοντά στην Αναστασία. Ζητάει από αυτήν μέχρι και συμβουλές. Αυτό εξοργίζει τις υπόλοιπες κοπέλες που κατηγορούν ευθέως την Μαρίνα για διπροσωπία.

Δες το βίντεο

Read More

And More