Άγριες Μέλισσες: Ο Λεωνίδας Κακούρης αποκαλύπτει γιατί γίνεται έξαλλος με τον Δούκα Σεβαστό (video)

Ο Λεωνίδας Κακούρης υποδύεται με μεγάλη επιτυχία τον σκληρό και αδίστακτο Δούκα Σεβαστό στις “Άγριες Μέλισσες“. Αν και αυτή την περίοδο κρύβεται σε μία καλύβα, προκείμενου να αποφύγει τη σύλληψή του για την υπόθεση με τη βιομηχανική ζώνη, σύντομα πρόκειται να επιστρέψει πανηγυρικά στο Διαφάνι. 

Ο ταλαντούχος ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή “Στη φωλιά των Κου Κου” και στον Αρτ Αντιμιάν για τον ρόλο του και για τα συναισθήματα που προκαλεί ο ήρωας, στο τηλεοπτικό κοινό, με τις πράξεις του. “Δεν έχω Twitter, οπότε δεν διαβάζω τα σχόλια για τις Άγριες Μέλισσες. Καλό είναι να εξαγριώνονται με ανθρώπους σαν τον Δούκα, εδώ εξαγριώνομαι εγώ κάποιες φορές που διαβάζω το σενάριο, πόσο σκληρός μπορεί να γίνει αυτός ο άνθρωπος”, ανέφερε.

 

Ενώ για τα spoiler που κυκλοφορούν για την αγαπημένη σειρά δήλωσε: “Υπάρχει μεγάλη μερίδα κόσμου που δεν θέλει να μαθαίνει τι γίνεται παρακάτω, ένας απ’ αυτούς τους θεατές είμαι κι εγώ. Θέλω να έχω την ευχαρίστηση της έκπληξης σε μία σειρά.

Ο Λεωνίδας Κακούρης σχολίασε ακόμα και τις σκηνές που ακούγονταν έντονα τα τζιτζίκια κι έχουν γίνει viral στα social media: “Ακούγονταν πολύ τα τζιτζίκια ε; Μα ήταν έντονα εκεί που ήμασταν, είχε και πάρα πολλά τζιτζίκια κι έκανε και πάρα πολύ ζέστη και δεν ξέρω αν θυμάστε και τι φορούσαμε… Φανελάκι, πουκάμισο, γιλέκο, σακάκι, παλτό, κασκόλ… Δωρεάν λιπόλυση”, είπε με χιούμορ.

Παράλληλα με τις Άγριες Μέλισσες ο ηθοποιός κάνει πρόβες και για τη θεατρική παράσταση “Η Παγίδα”. Πρόκειται για το κλασικό αριστούργημα του Ρομπέρ Τομά, που θα ανέβει στο θέατρο “Ζίνα”, σε μια φιλόδοξη παραγωγή, σε σκηνοθεσία του Πέτρου Ζούλια. Ο Λεωνίδας Κακούρης ανέφερε για τον ήρωα που υποδύεται:   

“Μέχρι πριν από 2 ώρες ήμουν στο πετσί του Ζούκα, στη διαδρομή από το στούντιο μέχρι το θέατρο πρέπει να γίνει όλη αυτή η αποφόρτιση και η ανανέωση, η αναζωογόνηση, με κάτι εντελώς διαφορετικό. Στο θέατρο υποδύομαι τον αστυνομικό επιθεωρητή Λουσιέν, ο οποίος καλείται να διαλευκάνει την υπόθεση, αλλά απ’ ότι δείχνει δεν είναι και παρά πολύ “σπίρτο”.

Όσο για το αν σκοπεύει να ξυρίσει το μουστάκι του μετά τις Άγριες Μέλισσες, ο ίδιος απάντησε: “Πολλές φορές δεν είναι στο χέρι μας, γιατί θυμάμαι που έλεγα, όταν είχα τα γένια κάποια στιγμή, ότι τώρα βαρέθηκα θα τα κόψω και σε κάθε ρόλο που μου τύχαινε τα επόμενα πέντε χρόνια έπρεπε να έχω γένια”.

Δες το βίντεο

  

Read More

And More