Άγριες Μέλισσες – spoiler: Ο Κωνσταντής βλέπει τη Δρόσω στην Τρούμπα και παθαίνει σοκ – Η συγκλονιστική συνάντηση της Ελένης με την αδελφή της (video)

Οι Άγριες Μέλισσες έχουν καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό. Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και το κοινό αγωνιά για τη συνέχεια της υπόθεσης. “Διψά” να μαθαίνει όλα όσα πρόκειται να συμβούν στις ζωές των πρωταγωνιστών.

Σήμερα ο Αλέξης Μίχας έδωσε δύο spoiler για την αγαπημένη σειρά του Anτ1. Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος, θα δούμε πώς συνδέεται η ιστορία της Τρούμπας με το Διαφάνι.

“Η Δρόσω πέφτει ακόμα πιο χαμηλά, η σχέση της με τον Τάκη οδεύει από το κακό στο χειρότερο. Μέχρι στιγμής την έχουμε δει να κάνει μόνο παρέα σε κάποια τραπέζια στο καμπαρέ Χαβάη. Θα το πάει ένα βήμα παρακάτω και θα πέσει στα δίχτυα του πληρωμένου έρωτα. Σας είχα πει ότι ο Κωνσταντής θα επισκεφτεί με τον Μελέτη κάποια στιγμή την Τρούμπα. Ο Κωνσταντής όταν θα τη δει θα συγκλονιστεί και από εκεί και πέρα θα βάλει σκοπό της ζωής του να την επαναφέρει στον ίσιο δρόμο.

Η Ελένη αρκετά αργότερα αποφυλακίζεται και ο Κωνσταντής θα την ενημερώσει για το τι συμβαίνει στη ζωή της αδελφής της. Εκείνη θα πάθει σοκ, θα συγκλονιστεί και αρκετά αργότερα θα δούμε μια πολύ δυνατή σκηνή, ίσως μια από τις πιο δυνατές σκηνές της φετινής σεζόν, τη συνάντηση της Ελένης με τη Δρόσω στην Τρούμπα. Η Ελένη θα πάει εκεί και θα τη βρει», αποκάλυψε ο Αλέξης Μίχας.

Δες το βίντεο:

 

Read More

And More