Άγριες Μέλισσες – Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Μιλά για τη σχέση της με τον αδελφό του Τότσικα και το δεσμό που της χρέωσαν με τον Μελέτη (video)

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη υποδύθηκε με επιτυχία την Θεοδοσία στην αγαπημένη σειρά του Ant1, “Άγριες Μέλισσες“. Η ταλαντούχα ηθοποιός συγκλόνισε με την ερμηνεία της στον τραγικό επίλογο του ρόλου της και αποθεώθηκε στα social media. Δες εδώ όσα γράφτηκαν στο twitter.

H Xριστίνα Χειλά Φαμέλη μίλησε στην εκπομπή “Στη Φωλιά των Κου Κου” και στην Δήμητρα Καλφούντζου, για την τελευταία πολυσυζητημένη σκηνή του ρόλου της και αποκάλυψε τι της έλεγε ο τηλεοπτικός της σύζυγος, Λάμπρος, ο κατά κόσμον Δημήτρης Γκοτσόπουλος.

“Πήγε πολύ ωραία απ’ όλες τις απόψεις, σκηνοθετικά και σκηνογραφικά. Κλαίγαμε και οι δύο σε αυτή τη σκηνή. Από τον Δημήτρη ξεκίνησε, όταν μου είπε: “δηλαδή θα φύγεις τώρα”; Πήρα πολλή αγάπη από τον κόσμο. Παλιότερα με έκραζαν στο twitter γιατί ήμουν εμπόδιο στον έρωτα της Λενιώς και του Λάμπρου. Στην αρχή το κοινό ήθελε να φύγει η Θεοδοσία, να τους αδειάσει τη γωνιά, στο τέλος όμως ήθελε να μείνει.

Μία ατάκα που σχολιαζόταν ήταν: “Πατέρα να σου βάλω να φας” Αυτή την ατάκα την λέγαμε και στο σετ για πλάκα. Πολλές φορές σε πολύ δραματικές σκηνές με έπιανε νευρικό γέλιο. Με είχαν διώξει και στις πανελλήνιες από την αίθουσα, επειδή με έπιασε νευρικό γέλιο. Στην απόλυτη ησυχία των πανελληνίων, ένα κορίτσι φύσηξε πολύ δυνατά τη μύτη του και γέλασαν όλοι, αλλά εγώ δεν μπορούσα να σταματήσω”, δήλωσε η ηθοποιός.

Όπως ανέφερε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη με την Δανάη Μιχαλάκη έχουν έρθει κοντά: Αν και δεν είχαμε σκηνές μαζί, δέσαμε πολύ και είναι μια καινούργια μου φίλη πια. Με την “Δρόσω” είχαμε μόνο μία σκηνή, μια μέρα πριν πεθάνω, που με κοίταξε και στραβά. Της λέω: “καλά ρε παιδί μου, μια σκηνή έχουμε και με κοιτάς έτσι”;

Η ηθοποιός μίλησε και για τη σχέση που της χρέωσαν με τον Γιώργο Γεροντιδάκη, αλλά και για τον σύντροφό της, Θανάση Τότσικα. Δες εδώ πώς έγινε γνωστή η σχέση της με τον γνωστό σκηνοθέτη και αδελφό του ηθοποιού, Αποστόλη Τότσικα. 

“Έτυχε να κάνουμε διακοπές στο ίδιο μέρος με τον Γιώργο Γεροντιδάκη και το λέγαμε για πλάκα ότι θα βγει βρώμα και βγήκε και γελούσαμε μεταξύ μας! Ο σύντροφός μου μοιάζει αρκετά με τον αδελφό του τον Αποστόλη Τότσικα, είναι δύο όμορφα παιδιά. Ο Θανάσης δεν έκρινε εμένα στις Άγριες Μέλισσες, αλλά μπορεί να σχολιάζαμε μια σκηνή. Με βοηθούσε πάρα πολύ να μάθω τα λόγια μου”, ανέφερε η ηθοποιός.

Δες το βίντεο με τις δηλώσεις της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη. 

 

Read More

And More