Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Η πρώτη αντίδραση μετά το διαζύγιο «βόμβα» από τη Λένα Δροσάκη

Αλέξανδρος Μπουρδούμης και Λένα Δροσάκη χώρισαν και το διαζύγιό τους έπεσε σαν «βόμβα» στον καλλιτεχνικό χώρο. Οι δύο ηθοποιοί μετρούσαν περίπου τέσσερα χρόνια κοινής πορείας και απέκτησαν μαζί έναν γιο. Πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι έχουν αποφασίσει από τον περασμένο Δεκέμβριο να γυρίσουν σελίδα στην προσωπική τους ζωή.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι Λένα Δροσάκη και Αλέξανδρος Μπουρδούμης πρωταγωνιστούν στην ίδια θεατρική παράσταση, και χθες το βράδυ όπου τα τηλεοπτικά συνεργεία βρίσκονταν εκεί κατέφτασαν μαζί, ενώ η κάμερα του Mega Καλημέρα κατέγραψε και τον αποχαιρετισμό τους στη σκηνή μετά το τέλος του έργου.

Η πρώτη αντίδραση του Αλέξανδρου Μπουρδούμη

Η Άννα Ζηρδέλη προσπάθησε να εντοπίσει για την εκπομπή του Mega με τους δύο ηθοποιούς, όμως μόνο ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης απάντησε στην κλήση της. Όπως μετέφερε η δημοσιογράφος, ο ηθοποιός της είπε ότι «δεν θέλω να κάνω καμία δήλωση. Είμαι πολλά χρόνια στον χώρο, ξέρω πώς να χειριστώ κάποιες καταστάσεις. Στην παρούσα φάση, η Λένα προτίμησε να μιλήσει δίνοντας μία γραπτή δήλωση, αλλά εγώ δεν θα πω τίποτα».

 

Διάβασε επίσης:

Αλέξανδρος Μπουρδούμης – Λένα Δροσάκη: Ο κεραυνοβόλος έρωτας, ο γάμος και ο ξαφνικός χωρισμός

Read More

And More