Αλέξης Κούγιας: Επεισοδιακή εμφάνιση έξω από τα δικαστήρια – Τι συνέβη με τους δημοσιογράφους;

Ο Αλέξης Κούγιας, όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Δευτέρας, ανέλαβε την υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη. Ο κ. Νίκος Γεωργουλέας, ο οποίος μέχρι πρότινος είχε την υπεράσπισή του, ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τον γνωστό ηθοποιό-σκηνοθέτη και ενημέρωσε επ’ αυτού τους δημοσιογράφους με μια λιτή ανακοίνωση.

Σήμερα το πρωί, ο ποινικολόγος βρέθηκε στο γραφείο της ανακρίτριας, προκειμένου να παραλάβει τη δικογραφία για την υπόθεση Λιγνάδη. Ωστόσο, κατά την έξοδό του και ενώ έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους, ρωτήθηκε αν δέχεται απειλές, όπως έγραψε ο γιος του, Χρήστος, στα social media.

Τότε, εκνευρισμένος αποχώρησε, λέγοντας «σας παρακαλώ πολύ, μην είστε ανάγωγοι. Αν θέλετε να συνεχίσουμε τη συζήτηση…Θα κάνω… Χάρηκα που σας είδα».

Νωρίτερα, ο κ. Κούγιας έκανε λόγο για «δικογραφία-τηλεγράφημα». «Παρέλαβα τα αντίγραφα της δικογραφίας και ήδη έχω δοκιμάσει μία έκπληξη. Πρόκειται για μία δικογραφία τηλεγράφημα. Με ελάχιστα στοιχεία που δεν τα έχω διαβάσει. Περίμενα να έχω στα χέρια μου μία δικογραφία γεμάτη από στοιχεία, καταθέσεις, μαρτύρων, θυμάτων. Πραγματικά είναι μια δυσάρεστη έκπληξη για μένα γιατί αυτά που άκουγα αυτές τις ημέρες περί υπάρξεως μαρτύρων, είναι μόνο φήμη. Θέλω να σου πω ότι με πολύ περίσκεψη απέναντι σε ο, τι σημαίνει η προσωπική μου καριέρα αυτά τα πενήντα χρόνια και με απόλυτο αίσθημα ευθύνης απέναντι στον ελληνικό λαό που παρακολουθεί αυτήν την υπόθεση, θέλω να σας πω ότι μόλις διαβάσω τη δικογραφία με δημόσια δήλωση μου θα τοποθετηθώ εάν θα αναλάβω επίσημα την υπεράσπιση αυτού του μέχρι λίγες ημέρες διακεκριμένου σκηνοθέτη, κορυφαίου ηθοποιού και καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου της Ελλάδος». 

Δες το βίντεο από το T-Live με την επεισοδιακή εμφάνιση του Αλέξη Κούγια:

Read More

And More