Δημήτρης Λιγνάδης: Ο Αλέξης Κούγιας και η οικογένειά του δέχονται απειλές – Παραιτήθηκε ο Νίκος Γεωργουλέας

Όπως έγινε γνωστό, ο Νίκος Γεωργουλέας παραιτήθηκε από την υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη. Το βράδυ της Δευτέρας, έγινε γνωστό πως ο Αλέξης Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπιση του γνωστού σκηνοθέτη-ηθοποιού. (Δες εδώ όλα όσα είπε ο γνωστός ποινικολόγος στο δελτίο του Mega).

Όπως αποκάλυψε ο γιος του Αλέξη Κούγια μέσα από τα social media, η οικογένειά του δέχεται απειλές, μετά την ανάληψη της υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη.

Διάβασε επίσης εδώ: Δημήτρης Λιγνάδης: Πώς ο ηθοποιός, φερόμενος ως θύτης του Δημήτρη Άνθη συνδέεται μαζί του

«Από την ώρα που βγήκε η συνέντευξη του πατέρα μου στο MEGA, δεχόμαστε κριτικές, απειλητικά μηνύματα κ.ο.κ εγώ και η αδελφή μου από τον κάθε “κανένα”», έγραψε και λίγο πιο κάτω συνέχισε:

«Κάθε άνθρωπος, ας είναι και κατά συρροή δολοφόνος, έχει δικαίωμα υπεράσπισης. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα υπήρχαν δικαστήρια ούτε δικηγόροι και θα επικρατούσε ένας πανικός. Όποιος παίρνει τον πατέρα μου δεν είναι ένοχος, απλώς επιλέγει τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ για να τον υπερασπιστεί. Δεν ορίζει ο δικηγόρος ποιος θα δικαιωθεί ή καταδικαστεί, άλλα το δικαστήριο. Άμα η κοινή λογική δεν σας καλύπτει, σας προκαλώ να συνεχίσετε τα ποσταρίσματα και τις απειλές όμως πρέπει να σας ενημερώσω ότι εμένα και την Μάιρα δεν μας αγγίζει τίποτα, και δεν μπορεί κανείς να μας χρησιμοποιήσει για να βλάψει τους γονείς μας».

Δες το post:

Read More

And More