Αναστασία Καίσαρη: Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με την νεογέννητη κόρη της

Ήταν λίγο πριν την Πρωτοχρονιά, όταν η Αναστασία Καίσαρη, η κόρη του «βασιλιά των κοσμημάτων» Κώστα Καίσαρη έγινε για πρώτη φορά μανούλα. Από εκείνη τη στιγμή, η επιχειρηματίας και σχεδιάστρια κοσμημάτων μαζί με τον σύζυγό της Thomas Persy βιώνουν στιγμές απόλυτης ευτυχίας! 

Η μικρή θα πάρει το όνομα Χριστιάννα, που δεν είναι άλλο από της λατρεμένης της μανούλας, Χριστιάννας Καίσαρη. Μάλιστα, η μικρή πριγκίπισσά τους μοιάζει πολύ με τη γιαγιά της. Πριν τρεις ημέρες, η Αναστασία Καίσαρη δημοσίευσε για πρώτη φορά οικογενειακή φωτογραφία με τον σύζυγό της και την κορούλα τους, από την χιονισμένη Αθήνα!

“Το πιο όμορφο κόσμημα που έχω φτιάξει” σχολίασε η ευτυχισμένη μανούλα στην ανάρτησή της στο Instagram.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ANASTASIA KESSARIS (@anastasiakessaris_jewels)

 

Η Αναστασία Καίσαρη ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Thomas Persy, τον Δεκέμβριο του 2019, με διπλό γάμο (καθολικό και ορθόδοξο). Και στις δύο τελετές η κόρη του γνωστού επιχειρηματία κοσμημάτων είχε επιλέξει να φορέσει νυφικές δημιουργίες του οίκου Celia Kritharioti. H Αναστασία Καίσαρη αγαπά πολύ τον χώρο του κοσμήματος και δραστηριοποιείται και η ίδια στην οικογενειακή επιχείρηση σχεδιάζοντας ακόμα και δικές της συλλογές.

Read More

And More