Άννα Ανδριανού: «Ήταν σοκαριστικό – Δεν τον πένθησα τον αδελφό μου, έπρεπε να σταθώ στον πατέρα μου»

Για τις έντονες στιγμές της ζωής της και τον θάνατο του αδελφού της μίλησε η Άννα Ανδριανού στην εκπομπή, Mega Καλημέρα και στον Δημήτρη Σιδηρόπουλο.

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον θάνατο του αδελφού της, και τις τραγικές ώρες που πέρασαν με την οικογένειά της.

Ήταν σοκαριστικό όταν έχασα τον αδελφό μου, δεν τον πένθησα, γιατί έπρεπε να σταθώ στον πατέρα μου. Δεν είχαν σημασία τα συναισθήματά μου. Ξεκίνησα να τον σκέφτομαι και πάλι, μετά τον θάνατο του πατέρα μου.

Ο πατέρας μου ήταν συγκλονισμένος, αλλά στεκόταν πάντα στα πόδια του. Ο πατέρας χαιρόταν την διαδρομή, ακόμα και πριν την “εκτέλεση”. Στην κηδεία του, ο πατέρας μου με αγκάλιασε και μου είπε ότι είναι πολύ τυχερός που με είχε και που ήμασταν κοντά», είπε για τις έντονες στιγμές η Άννα Ανδριανού.

Σε ερώτηση για το ένα υπήρχαν ποτέ σκέψεις για να αποκτήσει το δικό της παιδί: «Δεν μου έλειψε το παιδί, θα το είχα κάνει αν το ήθελα, θα είχα προσπαθήσει να το κάνω, δεν είχα έμμονη ιδέα να κάνω ένα παιδί», απάντησε η Άννα Ανδριανού.

Read More

And More