Άννα Μαρία: Έτσι είναι η καθημερινότητά της μετά τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου – Οι μοναδικοί άνθρωποι που τη βλέπουν

Ένα από τα πρόσωπα που μας άγγιξαν όταν πέθανε ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος ήταν η Άννα Μαρία. Η Άννα Μαρία βρισκόταν 58 ολόκληρα χρόνια στο πλευρό του άλλοτε μονάρχη, άφησε την πατρίδα της, τη Δανία και έκανε… πατρίδα της κάθε χώρα που βρέθηκε ο σύζυγός της.

Τι κάνει όμως σήμερα η σύζυγος του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου, σχεδόν έναν μήνα μετά τον χαμό του;

Σύμφωνα με πληροφορίες της Μάρως Κανελλάκη στο T-live, η Άννα Μαρία είναι κλεισμένη στο διαμέρισμα όπου διέμενε με τον τέως Βασιλιά Κωνσταντίνο, στην οδό βασιλίσσης Σοφίας. Οι μόνοι επισκέπτες που δέχεται στην οικία είναι ο γιος της, Νικόλαος και ο Φίλιππος, ο οποίος ταξίδεψε από την Μεγάλη Βρετανία ξανά στην Ελλάδα, ώστε να βρίσκεται κοντά στη μητέρα του σε αυτές τις δύσκολες ώρες. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, η Άννα Μαρία αρνείται τις κοσμικές συναναστροφές.

Όπως επεσήμανε ο Ιάσονας Τσόλης, η Άννα Μαρία έχει στενές σχέσεις με τις δύο αδελφές της, πριγκίπισσα Βενεδείκτη και η βασίλισσα Μαργαρίτα  και ένα από τα σενάρια θα μπορούσε να είναι ότι θα συνεχίσει να ζει τόσο στην Ελλάδα, όσο και στη Δανία.

Δες περισσότερα στο βίντεο από το T-live:

Read More

And More