Αντελίνα Βαρθακούρη: Ο Κώστας Δόξας είναι σοκαρισμένος, μιλήσαμε χθες βράδυ – Τι λέει η πρώην σύζυγός του στο Σουκου Family

Το μεσημέρι του Σαββάτου, μέσα από το ΣΟΥΚΟΥ Family η Αντελίνα Βαρθακούρη και οι συνεργάτες της μίλησαν για τις καταγγελίες εις βάρος του Κώστα Δόξα από την πρώην σύζυγό του. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ αποκάλυψε ότι μίλησε προσωπικά τόσο με τον δημοφιλή τραγουδιστή, όσο και με τη Μαρία  αλλά και με τον ANT1, το κανάλι το οποίο με ανακοίνωση του γνωστοποίησε ότι ο Κώστας Δόξας αποχωρεί από το YFSF.

“Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα μεταξύ του καναλιού και του Κώστα Δόξα. Ήταν απόφαση από κοινού. Μιλήσαμε πολύ αργά στο τηλέφωνο και ήταν και ο ίδιος πολύ σοκαρισμένος με όλα όσα έχουν συμβεί, όπως όλοι μας. Ο ίδιος ο άνθρωπος είπε ότι θα παρακαλούσε να μην έχει προβολή. Πολύ σωστά ως επαγγελματίας ζήτησε να απέχει και ο ΑΝΤ1 το σεβάστηκε. Παραθέτουμε γεγονότα με το τεκμήριο της αθωότητας. Τον λόγο έχει η δικαιοσύνη. Ξέρω πολύ καλά – όπως μου είπε ο ίδιος – ότι έχει στα χέρια του αποφάσεις του δικαστηρίου, αθωωτικές. Θα επιστρέψει, θα μιλήσει γι’ αυτό όταν είναι έτοιμος και το αποφασίσει με τη δικηγόρο του. Έκανα αγώνα χθες να μιλήσουμε. Δεν είχε θυμό, αλλά αυτό που τον απασχολεί περισσότερο είναι το παιδί του. Και είναι σεβαστό αυτό…

Μίλησα και με τη σύζυγό του, ήταν μια ανθρώπινη κουβέντα ανάμεσα σε δυο μητέρες και δυο συζύγους. Να καταλάβω τι έχει συμβεί. Γιατί και εγώ έχω πολλά ερωτηματικά” τόνισε η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Τι δήλωσε η σύζυγός του στο ΣΟΥΚΟΥ Family: “Υπήρχε έρωτας, μεγάλος και αληθινός από πλευράς μου. Υπήρχαν δείγματα βίας πριν από τον γάμο, αλλά ήταν πιο ήπια και σταδιακά κλιμακούμενα. Όταν είσαι ερωτευμένος έχεις την ανάγκη να πιστέψεις και να συγχωρήσεις για να προχωρήσεις. Πόσο μάλλον όταν περιμένεις ένα παιδί να έρθει στον κόσμο”.

Read More

And More