Αυτά είναι! Καινούργιο μέλος στην παρέα του «Πρωινού»…

Αυτά είναι! Καινούργιο μέλος στην παρέα του «Πρωινού»… | tlife.gr

Αυτά είναι! Καινούργιο μέλος έρχεται ή μάλλον ήρθε, στη παρέα του «Πρωινού»… Ναι, τι κι αν έχουμε φτάσει αισίως τέλη Απριλίου; Εξακολουθούμε να έχουμε αφίξεις – όπως κι αποχωρίσεις, ανάλογα με την περίσταση -, από τις εκπομπές. Μάλιστα, τα ευχάριστα μαντάτα τα ανακοίνωσε η ίδια η Φαίη Σκορδά σήμερα το πρωί!

Το γλυκό κορίτσι έλαμπε την ώρα που αποφάσισε να μας ανακοινώσει το νέο μέρος της παρέας, μια και μαζί του έχει προλάβει κι έχει αναπτύξει ,ήδη, μια πολύ τρυφερή κι αγαπησιάρικη σχέση.

Ο λόγος; Ο λόγος για έναν κατάλευκο, κούκλο, τρελάρα κούταβο που απέκτησε η Φαίη και φυσικά ο κούταβος σήμερα έκανε την πρώτη του επίσημη εμφάνιση στο πλατό της εκπομπής κι εννοείται πως έκλεψε τα πλανάκια του!

«…Από σήμερα στο «Πρωινό», θα έχουμε ένα καινούργιο μέλος, έναν καινούργιο φίλο. Δεν μπορώ και να τον σηκώσω για να τον δείτε τώρα, όμως, θα σας τον δείξω και μετά…», δήλωσε χαρακτηριστικά η Φαίη και στη συνέχεια μας παρουσίασε τον κούταβο, νέο φίλο της.

Κι επειδή σου έχω ρεπορτάζ και για τον… κούταβο, – τι με πέρασες εμένα λατρεμένη; -, πρέπει να σου πω ότι πρόκειται για τον κούταβο που είχε αποκτήσει πριν από περίπου δύο μήνες ο Γιώργος Λιάγκας.

Πως βρέθηκε τώρα στα χέρια της Φαίης; Εννοείται πως τα αγόρια της οικογένειας έπαθαν λατρεία με τον ακαταμάχητο σκυλάκο και προκειμένου να μην τον αποχωρίζονται λεπτό, είπε η Φαίη να τον πάρει σπίτι. Άλλωστε, είναι γνωστή η αγάπη της για τα ζωάκια!

Αποτέλεσμα; Η οικογένεια της Φαίης μεγάλωσε ακόμα περισσότερο, μιας κι εκτός από τα γατιά της τα οποία υπεραγαπά, πλέον στο σπίτι έχει εισβάλλει κι ο συγκεκριμένος σούπερ-κούταβος κι έχει φέρει τα πάνω-κάτω!

Και το όνομα αυτού; Όσκαρ!!!

 

READ more