“Dancing with the stars”: Τους έχουν… ματιάσει; Κι άλλος διαγωνιζόμενος μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ!

Μπορεί προσωπικά να μην πιστεύω στο… μάτι, στο… φρύδι και σε όλα αυτά τα κουλά, αλλά το ομολογώ, ναι εκεί στο “Dancing with the stars”, δεν μπορεί τους έχουν ματιάσει και για την ακρίβεια τους έχουν φάει με τα μάτια τους!

Γιατί τι άλλο να πω, που ο ένας διαγωνιζόμενος σωριάζεται μετά τον άλλο; Τι άλλο να πω που δεν τους προλαβαίνουν πια τους τραυματίες; Δεν πρόλαβε καλά-καλά να περάσει ο τραυματισμός του Αντώνη Βλοντάκη, ο οποίος ήταν και ο πιο πρόσφατος τραυματισμός στο παιχνίδι, τώρα σου λέει άλλος μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ, ή μάλλον για να ακριβολογώ άλλη μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ.

Η άτυχη είναι η Μάγκυ Χαραλαμπίδου, η οποία χτύπησε αρκετά σοβαρά στα πλευρά της, κατά την διάρκεια της χθεσινής της πρόβας. Πιο συγκεκριμένα η Μάγκυ έκανε πρόβες για μία σούπερ χορογραφία σάλσα που έχει αναλάβει, όταν έπεσε και χτύπησε, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να την μεταφέρει στο ΚΑΤ ο Κώστας Τσουρός. Εκεί οι γιατροί διέγνωσαν πως έπαθε θλάση στα πλευρά…

Παρά τον τραυματισμό της ,όμως, η Μάγκυ για την ώρα δεν θέλει να αποχωρίσει από το παιχνίδι, οπότε και μάλλον την Παρασκευή θα εμφανιστεί κανονικά στους δέκτες μας!

Βρε μπροστά στη δόξα, τι είναι ο πόνος; Όπως λέει και η γνωστή παροιμία…

Read More

And More