Διονύσης Σχοινάς: Δεν θέλω να είμαστε συνέχεια μαζί με την Καίτη – Πρέπει να λείπει ο ένας στον άλλον (video)

O Διονύσης Σχοινάς μίλησε σήμερα στην εκπομπή “Στη φωλιά των Κου Κου” και στον Γιώργο Κρικοριάν, για τη νέα του δισκογραφική δουλειά, για τη σχέση με την Καίτη Γαρμπή αλλά και για το ενδεχόμενο να γίνει… παππούς! 

Σε μία εποχή ιδιαίτερα δύσκολη για τον καλλιτεχνικό χώρο ο Διονύσης Σχοινάς επιστρέφει με έναν ολοκληρωμένο δίσκο αλλά και με ένα νέο video clip, για το τραγούδι του “Ξύπνησα κάπως”.

“Δεν γινόταν να καθόμαστε. Κάναμε ολόκληρο δίσκο μετά από πάρα πολλά χρόνια. Είναι μία πιο ώριμη δουλειά. Ξέρουμε ότι οι δίσκοι δεν πουλάνε πια, αλλά πιστεύω ότι όταν βγει μια δουλειά με πολύ καλά κομμάτια, μπορεί κάποιους να τους επηρεάσει.

Στην αρχή κάναμε κάποια live με την Καίτη στο instagram και ξέδινα λίγο, γιατί όλη την εβδομάδα έφτιαχνα το πρόγραμμα. Τώρα ευτυχώς ξέδωσα με το στούντιο και ξεδίνω ακόμα. Το live μου λείπει πολύ και σε μένα και στην Καίτη”.

Φέτος ήταν η χρονιά που εκείνος και η Καίτη Γαρμπή είχαν αποφασίσει να δουλέψουν μαζί, ο κορονοϊός, όμως τους χάλασε τα σχέδια: “Θα συνεργαζόμασταν με την Καίτη στη σκηνή. Τελευταία φορά είχαμε δουλέψει μαζί το 1996. Μετά από 24 χρόνια, δεν μας έχει κάτσει ακόμα”.

Μιλώντας για την τελευταία του εμφάνιση πριν από ένα χρόνο, όπου στο τέλος του προγράμματος η σύζυγός του, ανέβηκε στην σκηνή και πήρε το μικρόφωνο, δήλωσε:  “Δεν υπάρχει πιο κατάλληλος άνθρωπος για να πάει ένα βήμα παραπάνω αυτό το πρόγραμμα, η Καίτη έλειπε πάρα πολύ από αυτό το πρόγραμμα, για να το απογειώσει” δήλωσε ο τραγουδιστής, εκδηλώνοντας με αυτόν το τρόπο τον απεριόριστο θαυμασμό του για τη γυναίκα της ζωής του.

Ωστόσο ο Διονύσης Σχοινάς θεωρεί ότι ένα ζευγάρι δεν πρέπει να είναι πολλές ώρες μαζί κι εξήγησε το λόγο: “Δεν θέλω να είμαστε όλες τις ώρες μαζί και το λέω πάρα πολλά χρόνια ότι το ζευγάρι δεν πρέπει να είναι 24 ώρες το εικοσιτετράωρο μαζί, ότι πρέπει να λείπει ο ένας στον άλλον”.

Από τη συζήτηση του με τον δημοσιογράφο Γιώργο Κρικοριάν δεν θα μπορούσε να λείψει και ο γιος τους Δημήτρης, ο οποίος ακολουθεί τα μουσικά βήματα των γονιών του.   

“Η Καίτη ήθελε να αποτρέψει τον γιο μας να ασχοληθεί με τη μουσική, εγώ με το που έπιασε ο Δημήτρης στα χέρια του την κιθάρα, έβαλα τα κλάματα. Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα για μένα. Εγώ έχω ξαναπεί ότι έκανα γιο για να παίζω βιντεοπαιχνίδια και μουσική. Οι γονείς πρέπει να αφήνουν πάντα τα παιδιά τους να κάνουν ό,τι θέλουν εκείνα.

Περιμένουμε τραγούδι και από τον γιο μου. Ψάχνεται κάθε μέρα, παίζει από το πρωί μέχρι το βράδυ και πρέπει να τον πάω σε άλλο σπίτι γιατί σε εμάς δεν αντέχεται, δήλωσε αστειευόμενος ο τραγουδιστής. 

Ενώ στο ενδεχόμενο να γίνει παππούς ο Διονύσης Σχοινάς απάντησε: “Δεν ξέρω αν θα μου άρεσε να γίνω παππούς… Εδώ πέρασα τα 50 και μου φαίνεται κάπως! Μόνο το νούμερο που ακούς ότι είσαι τόσο, σου φαίνεται πραγματικά κάπως…

Δες το βίντεο

Read More

And More