Τετραπλή παραίτηση βόμβα από την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη

Μετά την Τίνα Μιχαηλίδου και τον Ευτύχη Γρυφάκη μια νέα διπλά αποχώρηση βόμβα έσκασε μόλις από την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη. Ο λόγος για τον δημοσιογράφο Τάσο Τεργιάκη και την αρχισυντάκτρια της εκπομπής Ασπασία Κάρλου.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος Τάσος Τεργιάκης που μέχρι πέρυσι βρισκόταν στην εκπομπή της Έλένης Μενεγάκη, υπέβαλε την παραίτησή του μετά το τέλος της σημερινής εκπομπής. Μόλις η είδηση αυτή έγινε γνωστή στα υπόλοιπα μέλη της ομάδας τότε την παραίτησή της υπέβαλε και η Ασπασία Κάρλου. 

Η παραίτηση των δυο δημοσιογράφων έγινε δεκτή από την υπεύθυνη πλέον της εκπομπής και διευθύντρια ενημέρωσης, Άρτεμις Δήμου.

Σύμφωνα ωστόσο με ασφαλείς πληροφορίες του TLIFE την παραίτησή τους από την εκπομπή υπέβαλαν άλλα δυο άτομα από την ομάδα της εκπομπής. Ο λόγος για τους Γιώργο Γρηγοριάδη και Νίκο Μισίρη που για χρόνια υπήρξαν συνεργάτες με τον Μάνεση.

Όλα ξεκίνησαν όταν ήρθε στο φως η κόντρα της παρουσιάστριας με τον Νίκο Μάνεση. Με τη μια πλευρά να ρίχνει ευθύνες στην άλλη για τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης ενώ λόγος έχει γίνει και για άσχημες συμπεριφορές από τον παρουσιαστή σε συναδέλφους του.

Την αρχή έκανε η Τίνα Μιχαηλίδου η οποία υπέβαλε την παραίτησή της αφήνοντας διάφορες αιχμές για το κανάλι ενώ λίγες μέρες μετά τον ίδιο δρόμο ακολούθησε και ο Ευτύχης Γρυφάκης  και η Κάλλια Καρτσάκη.

 

 

Read More

And More