Είδηση-βόμβα: Σε… εμπόλεμη κατάσταση με τον ΣΚΑΙ και ο Γιώργος Μαζωνάκης;

Δεν μπορεί κάτι σε… ανάδρομο θα έχουν αυτή την εποχή στο κανάλι του Φαλήρου! Τι άλλο να υποθέσω η γυναίκα; Οι “βόμβες” σκάνε η μία μετά την άλλη και τα τηλε-παρατράγουδα δεν έχουν τελειωμό.

‘Ετσι, μετά τις περιπέτειες στις οποίες μπήκε το κανάλι με την απόφαση της Ελεονώρας Μελέτη να κινηθεί νομικά εναντίον τους, αλλά και τις δηλώσεις-κόλαφο, που έκανε ο Γιώργος Θεοφάνους στις κάμερες ότι σκέφτεται να κινηθεί κι αυτός νομικά εναντίον τους, μιας και εξακολουθεί να είναι απλήρωτος για την συνεργασία τους στο “Junior Music Star”, προκύπτει νέα τηλε-μετωπική!

Τι εννοώ λατρεμένη; Ότι σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες που έπιασαν οι κεραίες μου, ανοιχτούς λογαριασμούς με το κανάλι βρίσκεται και ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Ο γνωστός τραγουδιστής είναι σου λέει στα κάγκελα με τους ΣΚΑΙκούς, μιας και μπορεί να πήγε κανονικά και να έκανε την δουλειά του εκεί στο Φάληρο, μπορεί να μας τα είπε πολύ ωραία στο “X-Factor”, μπορεί να κατάφερε να κάνει την διαφορά ,όμως, δεν πληρώθηκε.

Ναι, ναι, όπως σου το λέω… Γιατί στο μαγικό κόσμο της tvίτσας μας, γίνονται κι αυτά, ή μάλλον τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα, εσχάτως γίνονται μόνο αυτά.

Και φυσικά για την ώρα, κανείς δεν γνωρίζει για το αν ο Γιώργος Μαζωνάκης θα επιλέξει κι αυτός την νομική οδό για να λύσει τις διαφορές του με τον ΣΚΑΙ ή όχι…

Έτσι, για την ιστορία να σου πω επίσης λατρεμένη, πως η διοίκηση του καναλιού,- η οποία ως γνωστόν έχει αλλάξει εκ΄ βάθρων -, φέρεται να υποστηρίζει πως δεν… αναγνωρίζει κάποιες από τις παραγωγές, που έγιναν κατά την διάρκεια της προηγούμενης διοικητικής εποχής!

Τουτέστιν; Όλα είναι υπό εξέταση και μοιραία όλοι όσοι κάνει να… παίρνουν, είναι σε αναμονή!

Τώρα τι να πω; Φαντάζει περιττό να πω ότι όποιος δουλεύει πρέπει να πληρώνεται; Μωρέ ας το ξανά πω κι αχρίαστο να ΄ναι!

Read More

And More