Έλενα Κρεμλίδου: «Με το revenge porn έφτασα στα πρόθυρα αυτοκτονίας»

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ιωάννας Παλιοσπύρου στο pod.gr βρέθηκε η Έλενα Κρεμλίδου.

Η πρώην παίκτρια του Survivor μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην υπόθεση του revenge porn, αποκαλύπτοντας πως είχε φτάσει στα πρόθυρα αυτοκτονίας.

Η instagrammer έχει μιλήσει ανοιχτά για αυτόν τον εφιάλτη που βίωνε τα τελευταία χρόνια και που κατάφερε τώρα να πάει στα δικαστήρια και που έχει ακόμη περισσότερα στο μέλλον

«Δεν μπορώ να ξέρω πώς θα αισθανθεί κάθε κοπέλα αλλά κάποια πράγματα είναι κοινά. Το μούδιασμα, ότι ρίχνεις όλο το φταίξιμο στον εαυτό του και θες να πληρώσεις, ότι χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου. Εγώ έφτασα στα πρόθυρα αυτοκτονίας. Δεν ξέρω τι με κράτησε και δεν πήδηξα από τον 4ο όταν πήρα την πρώτη απειλή», είπε αρχικά η Έλενα Κρεμλίδου.

Και συνέχισε: «Δεν πρέπει να ρίξουμε το φταίξιμο στον εαυτό μας, άλλος είναι ο θύτης, άλλος χρησιμοποιεί κάτι που το στέλνουμε είτε στον ίδιο είτε σε κάποιον άλλον και δεν το στείλαμε για να προκαλέσουμε πόνο. Τα κορίτσια να το συζητήσουμε με όποιον νιώθουν οικεία και να έρθουν σε επαφή με τη Δίωξη Ηλεκτρικού Εγκλήματος».

«Δίνω και ένα tip στα κορίτσια. Να κρατήσουν screenshot τα πάντα, το link του προφίλ γιατί όλα θα βοηθήσουν. Αξίζει να το διεκδικήσεις, θέλει γερό στομάχι. Εμένα μου πήρε πολλά χρόνια γιατί είχαμε διάφορους θύτες. Εάν λες την αλήθεια, δεν έχεις κάτι να φοβηθείς», κατέληξε η Έλενα Κρεμλίδου.

Read More

And More