Έλενα Μπάση: “Γελάω πολύ με τα σχόλια για την ηλικία μου…”

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ηλιάνας ΠαπαγεωργίουPop up” βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης η Έλενα Μπάση.

Η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του “The Bachelor”, που μάλιστα έγινε viral για την ηλικία της, μίλησε στη μεσημεριανή παρέα του Alpha για το reality της αγάπης και τους καυγάδες με τα κορίτσια, για την ηλικία της, αλλά και το περιστατικό στην τελευταία τελετή των ρόδων που την έβγαλε έξω από τα ρούχα της. 

«Στο The Bachelor ήμασταν το κλουβί με τις τρελές. Δεν είχα καμιά αντίπαλο, δεν έβλεπα καμία ως αντίπαλο εκεί μέσα. Απλά τις έβλεπα κάποιες στιγμές, επιλεκτικά. Στο τελευταίο επεισόδιο θα μπορούσα να την έχω ξεμαλλιάσει κιόλας αλλά είπα ότι θα κρατήσω ένα επίπεδο. Βασικά σε κάποιο επεισόδιο είχα πει “θέλω να σε ξεμαλλιάσω αλλά επειδή το επίπεδό μου δεν μου το επιτρέπει θα βάλω μια άλλη”, ανέφερε αρχικά η Έλενα Μπάση για το “The Bachelor”.

Στη συνέχεια, η ξανθιά τραγουδίστρια μίλησε για το περιστατικό με τη Χριστίνα, το οποίο την έβγαλε εκτός εαυτού με αποτέλεσμα να ξεσπάσει. “Η γνώμη για τη Χριστίνα δεν έχει αλλάξει. Με ενόχλησε στιγμιαία. Η Χριστίνα είναι ένας άνθρωπος που πρέπει να κοντρολάρει λίγο τον παρορμητισμό της”.

Όσον αφορά την περιβόητη ηλικία της και το χαμό που έχει προκληθεί στα social media, η Έλενα Μπάση αποκάλυψε ότι γελάει πολύ με τα σχόλια που ακούγονται. «Δεν με πείραξαν καθόλου τα σχόλια για την ηλικία μου γελάω πάρα πολύ ειλικρινά». Ωστόσο, γι’ ακόμα μια φορά η ίδια δεν αποκάλυψε πόσο χρονών είναι. 

 

 

 

Read More

And More