Ελεονώρα Μελέτη για Μαρία Κίτσου: «Περαστικά της, δεν λέω κάτι άλλο για να μην γίνω και όρνιο»

Όπως έγινε γνωστό μετά από ανακοίνωση της παραγωγής, η Μαρία Κίτσου αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας με αποτέλεσμα να αναβληθούν κάποιες από τις παραστάσεις του έργου «Ηλέκτρα του Ευριπίδη». Η σχετική είδηση παρουσιάστηκε το πρωί της Πέμπτης 7/7 μέσα από το Mega Καλημέρα, με τον Κώστα Τσουρό να δίνει το ρεπορτάζ και την Ελεονώρα Μελέτη να αφήνει το… «καρφάκι» της.

«Πάντως είναι ένα θέμα με το τι συμβαίνει με τη Μαρία Κίτσου, γιατί θυμάστε ότι και τον χειμώνα είχαμε ξαναπεί από εδώ ότι είχαν ακυρωθεί και πάλι παραστάσεις στο «Παλλάς» με το «Τρίτο Στεφάνι». Και τώρα αναβάλλονται άλλες 8 παραστάσεις. Το θέμα είναι ότι όταν ακυρώνονταν οι παραστάσεις, ο κάθε Πολιτιστικός Σύλλογος έλεγε και κάτι διαφορετικό στην ανακοίνωσή του, δηλαδή στην Πετρούπολη έλεγε για τεχνικό πρόβλημα, στην Πάτρα έλεγε ότι ακυρώνεται η μία και η άλλη θα γίνει κανονικά… Οπουδήποτε έγινε κάτι τέτοιο, κανένας δεν έλεγε τον λόγο που ακυρωνόταν η παράσταση.

Τελικά ακυρώνεται γιατί η Μαρία Κίτσου έχει ένα πρόβλημα υγείας και οι δικές μου πληροφορίες λένε ότι αυτό το πρόβλημα θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί και τελικά επελέγη να μην αντιμετωπιστεί για να είναι η καλύτερα η υγεία της. Το θέμα είναι ότι και πάλι ακυρώθηκαν 8 παραστάσεις με ό,τι σημαίνει αυτό. Ας ελπίσουμε να είναι καλά η Μαρία Κίτσου. Δεν θυμάμαι άλλος πρωταγωνιστής να ακυρώνει τόσες πολλές παραστάσεις άλλη φορά για θέμα υγείας» ανέφερε αρχικά ο Κώστας Τσουρός.

Στο τέλος της είδησης, η Ελεονώρα Μελέτη είπε χαρακτηριστικά: «Περαστικά της, τι να πούμε… Μπορούμε να πούμε και κάτι άλλο; Εγώ δεν λέω και κάτι άλλο, μην γίνω και όρνιο».

Να σου θυμίσουμε, ότι η Ελεονώρα Μελέτη είχε τοποθετηθεί εναντίον της Μαρίας Κίτσου, μετά τις δηλώσεις της ηθοποιού ότι «Είναι άγριο να κάθονται στις εκπομπές και στα πάνελ να προσπαθούν σαν όρνια να βγάλουν το παραμικρό». Μετά από αυτό, η Μαρία Κίτσου είχε απαντήσει με μία αιχμή εναντίον της παρουσιάστριας

Read More

And More