Ελεονώρα Μελέτη για Σοϊλέδη – Αντωνά: «Δεν μπορεί μόνο στα ευχάριστα να δίνεις συνεντεύξεις και όταν χωρίζεις να λες ”λίγο μπάστα”»

Στον χωρισμό της Μαρίας Αντωνά και του Άρη Σοϊλέδη αναφέρθηκαν στο Mega Καλημέρα, το πρωί της Τετάρτης 10 Απριλίου. Ελεονώρα Μελέτη και Φλορίντα Πετρουτσέλι τοποθετήθηκαν για την επικοινωνιακή στάση του ζευγαριού μετά τα δημοσιεύματα για την αλλαγή στην προσωπική τους ζωή.

Χαρακτηριστικά η Φλορίντα Πετρουτσέλι σχολίασε: «Ούτε όταν χώρισε ο Μπραντ Πιτ από την Αντζελίνα Τζολί τέτοιος χαμός. Δε μπορώ να το πιστέψω ότι δημιουργήθηκε όλο αυτό. Κι αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι βγήκαν κάποιοι και έλεγε ο καθένας τη δική του πληροφορία αλλά και δεν την έλεγε κιόλας… Αυτή τη στιγμή υπάρχουν σκεπτικά για το τι μπορεί να έχει γίνει σε αυτή τη σχέση κι αυτό είναι πολύ κακό».

Στη συνέχεια, η Ελεονώρα Μελέτη είπε: «Εδώ βλέπουμε τα κατάλοιπα μίας δημοσιότητας, η οποία στα καλά ήταν ευπρόσδεκτη. Δηλαδή στα ευχάριστα νέα, να δίνεις συνεντεύξεις, να μιλάς για τον έρωτά σου, να τον περιμένεις σαν την Πηνελόπη από το Survivor, να μιλάτε για τη διοργάνωση του γάμου και τις ημερομηνίες αλλά όταν έρχεται η ώρα του χωρισμού να κάνεις ένα story και να λες “σας παρακαλώ, λίγο μπάστα”».

«Έγινε μία υπερπροσπάθεια, όποιος έχει βγάλει selfie με την Αντωνά και τον Σοϊλέδη να βγει και να πει κάτι στην τηλεόραση» επεσήμανε από την πλευρά του ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

«Γιατί όλοι πρέπει να έχουν συμμετοχή στο δράμα του άλλου, δεν το καταλαβαίνω. Καταλαβαίνω όμως την αντίδραση του Άρη Σοϊλέδη. Δεν είναι εύκολο» πρόσθεσε η Ελεονώρα Μελέτη.

Δες αναλυτικότερα παρακάτω:

Read More

And More