Ελεονώρα Μελέτη για την καταγγελία της Σίσσυς Χρηστίδου: «Βλέπω μία τάση να στοχοποιηθούν οι εκπομπές»

Με τον γάμο του Πάνου Μουζουράκη και της Μαριλούς Κόζαρη ξεκίνησε το Mega Καλημέρα, με την Ελεονώρα Μελέτη να σχολιάζει ανοιχτά τόσο όσα είδαμε από το χαρμόσυνο γεγονός, όσο και το ξέσπασμα – καταγγελία της Σίσσυς Χρηστίδου.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελεονώρα Μελέτη είπε αρχικά: «Και δημοσιογραφική αποστολή να μην είχαμε, θα τα είχαμε δει όλα από τα κινητά των καλεσμένων. Καταλαβαίνεις. Ο κακομοίρης ο Μουζουράκης προσπαθούσε να μας γλιτώσει από τα έξοδα».

Στη συνέχεια και μετά την προβολή των όσων είπε η Σίσσυ Χρηστίδου περί λεκτικής επίθεσης στη δημοσιογράφο της εκπομπής της, η Ελεονώρα Μελέτη επεσήμανε: «Εγώ βλέπω κάτι άλλο μέσα από όλο αυτό. Βλέπω μία προσπάθεια των εκπομπών –δεν θέλω να πω των παρουσιαστών- παρακολουθώντας πώς σχολιάστηκε ο γάμος του Μουζουράκη από το βίντεο που έκανε και μετά, να στοχοποιηθούν οι εκπομπές που βρέθηκαν εκεί με συνεργείο για να καλύψουν τον γάμο, ως ηθικές και λιγότερο ηθικές. Αυτό εισπράττω. Γελάω…

Η ιδέα του Παύλου Σταματόπουλου ήταν μία σατανική ιδέα έτσι ώστε να έχουν μία επίφαση να στείλουν ένα συνεργείο από μία εκπομπή που δεν ήθελαν να στείλουν κάμερα γιατί είχε βγάλει ο Μουζουράκης βίντεο. Ήταν έξυπνη και σατανική επίφαση. Επειδή έχει ψωμάκι η ιστορία σου λένε ας βουτήξουμε κι εμείς στο ζουμάκι. Οι ηθικοί φραγμοί σε όλους μπήκαν. Άκουσα και τη Σταματίνα που έλεγε ότι το συζήτησε με την αρχισυντάκτριά της αν θα στείλουν συνεργείο. Αλλά στην τελική τα είδατε τελικά όλα πριν από εμάς, γιατί δουλεύουν και για εμάς και τα social media. Πολύ χαμός για το τίποτα».

«Κι εγώ ξέρω ότι όταν ένας άνθρωπος θέλει να πει σοβαρό και κραταιό όχι, στέλνει ένα ωραίο εξώδικο με την υπογραφή του δικηγόρου, λέγοντας ότι θέλουν να κρατήσουν αυτή τη στιγμή για εκείνους. Αν θες να κρυφτείς, κρύβεσαι. Αν δεν θες να το μάθει κάποιος, δεν το μαθαίνει κανείς. Υπάρχει τρόπος. Αυτό που είπα από την αρχή λέω, ότι ο Πάνος Μουζουράκης διακριτικότητα ζήτησε. Δεν ήθελε να κόψει τα συνεργεία και τους δημοσιογράφους» κατέληξε η Ελεονώρα Μελέτη.

Στο τέλος της συζήτησης, ο δημοσιογράφος της εκπομπής, Σαράντης Μαριεττής που ήταν παρών στα όσα συνέβησαν, είπε τη δική του αλήθεια για τον καβγά που δημιουργήθηκε στο… παρασκήνιο.

Read More

And More