Έλλη Κοκκίνου: “Όταν πήρα 20 κιλά και δεχόμουν κριτική γι΄αυτό με είχε πιάσει κατάθλιψη”

Η Έλλη Κοκκίνου με αφορμή την κυκλοφορία του νέου δίσκου της με τίτλο “Τα συναισθήματά μου”, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Mega Star” και αποκάλυψε αν θα συμμετείχε σε κάποιο talent show, αλλά και τις δύο πιο δύσκολες στιγμές στην καριέρα της.

“Το ότι είμαι μητέρα δεν μπορεί να μην περιορίσει και να σκέφτομαι πότε θα γυρίσω σπίτι. Αυτό που αρνούμαι συνειδητά να κάνω είναι να λείψω για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός Ελλάδος.  Δεν θα μπορούσα να λείψω σε περιοδεία για δύο μήνες…

Σε talent show μπορεί να πήγαινα, αν ξεκινούσα τώρα, δεν με ενοχλεί ο ανταγωνισμός. Κάθε φορά που βγαίνουμε στη σκηνή κρινόμαστε. Αν είχα να διαλέξω, θα διάλεγα τον παλιό δρόμο. Η αργή αναγνωρισιμότητα κάνει καλό. Το να γίνει κάποιος σιγά – σιγά γνωστός ξέρει και πώς να το χειριστεί.

Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν την μέρα που έχασα τον μπαμπά μου κι έπρεπε να πάω να δουλέψω κι όταν είχα πάρει 20 κιλά από θυρεοειδή και δεχόμουν άσχημη κριτική από κάποιους και με είχε πιάσει κατάθλιψη αλλά τα κατάφερα”, ανέφερε η Έλλη Κοκκίνου.

Δες το βίντεο:

Read More

And More