Φαίη Σκορδά για Ζέτα Δούκα: “Δεν είναι μόνο ο Γιώργος Κιμούλης, υπάρχουν κι άλλοι…”

Η Ζέτα Δούκα αποκάλυψε χθες στην εκπομπή Πάμε Δανάη ότι δέχτηκε σωματική και λεκτική κακοποίηση από τον σκηνοθέτη Γιώργο Κιμούλη και από εκείνη τη στιγμή… άνοιξε ο ασκός του Αιόλου. Γυναίκες και άντρες ηθοποιοί τάχθηκαν στο πλευρό της, υποστήριζοντας την αγαπημένη ηθοποιό, ενώ από την άλλη ο Γιώργος Κιμούλης ετοιμάζει αγωγή εις βάρος της.

Το πρωί της Τετάρτης, η Φαίη Σκορδά μέσα από το Πρωινό αποκάλυψε ότι το χθεσινό απόγευμα μίλησε με άλλες ηθοποιούς, οι οποίες της ανέφεραν ότι η Ζέτα Δούκα δεν ήταν η μόνη γυναίκα που δέχθηκε εργασιακό εκφοβισμό από τον Γιώργο Κιμούλη.

“Όλο αυτό που ξεκίνησε χθες με την Ζέτα Δούκα δεν ήταν κάτι σοκαριστικό εν τέλει… Μιλούσα πραγματικά τέσσερις ώρες με ηθοποιούς και σκηνοθέτες στο τηλέφωνο και αυτό που άκουσα ήταν “Περίμενε και θα δεις… τι θα γίνει από αύριο”. Δεν είναι μόνο ο Γιώργος Κιμούλης, είναι και άλλοι. Μου ανέφεραν ονόματα στο τηλέφωνα, ηθοποιών και σκηνοθετών” ανέφερε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά.

“Μιλάμε για μια υπόθεση εργασιακού εκφοβισμού και βίας, σύμφωνα με την καταγγελία της Ζέτας Δούκα. Υπάρχει σωρεία ηθοποιών, αντρών και γυναικών, που ετοιμάζονται να κατηγορήσουν πολύ μεγάλα ονόματα του ελληνικού θεάτρου, όχι μόνο για εκφοβισμό αλλά και για σεξουαλική παρενόχληση. Είναι ονόματα που θα σκάσουν τις επόμενες ημέρες…” αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας.

Read More

And More