Ο Γιώργος Κιμούλης στο TLIFE για τη Ζέτα Δούκα: “Είναι ψευδέστατο! Δεν την έβρισα και δεν την κλώτσησα – Έκανα ήδη μήνυση”

Η Ζέτα Δούκα στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, συγκλόνισε το πανελλήνιο μιλώντας με τρεμάμενη φωνή για τα όσα έζησε την περίοδο  2008-09 στηνπαράσταση “Closer”, όπου συμπρωταγωνιστούσε με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Γιώργο Κιμούλη. Η ηθοποιός άφησε τους πάντες άφωνους λέγοντας για την λεκτική και ψυχολογική βία που δέχθηκε ενώ είπε ότι όχι μόνο την έβρισε αλλά και την κλώτσησε.

“Στέλνει τον συνάδελφό μου, υπέροχο ηθοποιό και φίλο μου να μου πει να βγω στη σκηνή για να πω στον κόσμο ότι δε θα γίνει η παράσταση. Κι όταν τον ρώτησα, γιατί δεν βγαίνει εκείνος να το πει ως επικεφαλής και θιασάρχης, με έβρισε, με κλώτσησε και είπε ότι “ok πάμε τρίτο κουδούνι”, είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός στην εκπομπή! Διάβασε όλα όσα είπε και δες το βίντεο, εδώ

Το TLIFE, επικοινώνησε με τον Γιώργο Κιμούλη ο οποίος ήταν κάθετος ότι δεν συνέβη το περιστατικό και τόνισε ότι είναι θυμωμένος και στεναχωρημένος και ότι έχει προβεί ήδη σε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση. Διάβασε όσα δήλωσε ο Γιώργος Κιμούλης στο TLIFE

Είναι ψευδέστατο 100% αλλά αυτό δε σημαίνει τίποτα, είπε ο γνωστός ηθοποιός στο TLIFE. Έχει δυο σκέλη αυτό. Το προσωπικό μου και την αδιανόητη πράξη της κυρίας Δούκα. Θεωρώ ψευδέστατο όλο αυτό και για αυτό κινήθηκα ήδη νομικά κάνοντας αγωγή και μήνυση

Για συκοφαντική δυσφήμιση; Ναι για ακραία συκοφαντική δυσφήμηση. Αυτό αφορά εμένα, εκείνη και την πράξη της. Το άλλο σκέλος είναι η απαράδεκτη χρησιμοποίηση της πολύ σωστής πράξης της κυρίας Μπεκατώρου να καταγγείλει την κακοποίησή της.
Άρα πιστεύετε ότι εκμεταλλεύτηκε το γεγονός αυτό;
Φυσικά, στην ψύχρα!

Άρα διαψεύδετε ότι την βρίσατε και την κλωτσήσατε: Διαβεβαιώνω ότι δεν την έβρισα και την κλώτσησα. Δεν λέω ότι δεν με αφορά το προσωπικό μου και με αφορά το συλλογικό σε έναν κοινωνικό χώρο. Με αφορά, αλλά αφορά ταυτόχρονα εμένα, εκείνη και την πράξη της που αυτό θα λυθεί στο δικαστήριο. Το άλλο όμως είναι πολύ επικίνδυνο. Φανταστείτε να θεωρηθεί η πράξη της κυρίας Μπεκατώρου ως κάτι μοδάτο και ο καθένας να θυμάται ένα γεγονός πριν 15 χρόνια όπου κάποιος το στεναχώρησε, θύμωσε ή απαξίωσε και να βγαίνει να διηγείται και να περιγράφει μια ιστορία υπερβάλοντας και προσθέτοντας και ψευδή γεγονότα. Μετά από λίγο θα το πάρει πίσω, αλλά αυτό έχει μείνει. Αυτό είναι το ένα, το άλλο είναι η μείωση της πράξης της κυρίας Μπεκατώρου. Εγώ θα κινηθώ δικαστικά. Αυτό δημιουργεί ένα ήδη τετελεσμένο ότι το άλλο μέρος που συκοφαντείτε αντιδρά οπότε θα οδηγήσει σε μια σιωπή αντίστοιχες περιπτώσεις της κυρίας Μπεκατώρου. Δεν λέω ότι είναι μικρό πράγμα το προσωπικό μου, αλλά πέρα από που με έχει στεναχωρήσει και με έχει θυμώσει, είναι και το άλλο που δεν πρέπει να διαφεύγει από κανένα.

Να πάμε λίγο πίσω. Είχε γίνει κάτι είχατε τσακωθεί; Αν σας ρωτήσουν 14 χρόνια αν έχει συμβεί τσακωμός, αν δεν ήταν μεγάλος ο τσακωμός και μεγάλος τσακωμός δεν έχει συμβεί γιατί δεν ήταν κανένα κοριτσάκι η κυρία  Δούκα, μεγάλη κοπέλα ήταν, θα είχε φύγει. Ούτε τα θυμάμαι τα γεγονότα αυτά που λέει. Περιγράφει ένα γεγονός που έγινε την περίοδο της δολοφονίας του Γρηγορόπουλου και υπάρχει φωτογραφία μετά από ένα μήνα που μας δείχνει να είμαστε μέσα στα χαμόγελα και να κόβουμε πίτα.

Read More

And More