Γιώργος Λιάγκας: Ξέσπασε με την αντίδραση της Άριας Καλύβα – «Είσαι σε άλλη εκπομπή; Μήπως σε είχε πάρει ο ύπνος;»

Ξέσπασαν στον τηλεοπτικό αέρα ο Γιώργος Λιάγκας και η Άρια Καλύβα με αφορμή την φωτογραφία με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο μέσα από τις φυλακές Μαλανδρίνου.

«Μια χαρά ζει στις φυλακές. Σπουδάζει είναι ελεύθερος, εκκλησιάζεται… Είναι ένα γενικό κοινωνιολογικό σχόλιο: Αλί από αυτούς που φεύγουν. Οι άλλοι μια χαρά συνεχίζουν τη ζωή τους», σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας με την Άρια Καλύβα να αντιδρά: «Όταν κάνεις ένα τέτοιο σχόλιο, Γιώργο μου, πρέπει να προτείνεις και κάποια πράγματα. Που θέλεις να πάμε, στην ισλαμική Σαρία;»

Ακολούθησε ένας έντονος διάλογος ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και την Άρια Καλύβα:

Γ.Λ.: Άριά μου, καλώς ήρθες! Είσαι σε άλλη εκπομπή;

Α.Κ.: Τα άκουσα και άκουσα και τα προηγούμενα.

Γ.Λ.: Μήπως σε είχε πάρει ο ύπνος;

Α.Κ.: Δεν με έχει πάρει κανένας ύπνος, ακούω πολύ προσεκτικά αυτά που λες.

Γ.Λ.: Μήπως άκουσες τα μισά από αυτά που είπα; Ήμουν πολύ ξεκάθαρος σε αυτό που είπα. Καλώς ήρθες Άρια. Δεν μπορώ να τσακώνομαι χωρίς λόγο αγαπημένη μου, γιορτάζω κιόλας σήμερα.

Α.Κ.: Χρόνια πολλά, να σε χαιρόμαστε!

Γ. Λ.: Δεν είπα να αλλάξει κάτι. Έκανα ένα σχόλιο, αλί από αυτούς που φεύγουν.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164