Γιώργος Νταλάρας: “Η Άννα έπρεπε να έχει παντρευτεί έναν πρίγκιπα και όχι έναν αλήτη που παίζει και λίγο μπουζουκάκι” (video)

Πρεμιέρα για την Ελενα Κατρίτση και  την εκπομπή “Προσωπικά” σε νέα ώρα, μέσα από τη δημόσια τηλεόραση. Την Παρασκευή στις 23:00 το βράδυ πρώτος καλεσμένος της θα είναι ο κορυφαίος τραγουδιστής Γιώργος Νταλάρας.

Η εκπομπή “Happy Day” προέβαλε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη του δημοφιλούς καλλιτέχνη, στο οποίο αναφέρεται στη σχέση με τη γυναίκα της ζωής του, Άννα, και με αφοπλιστική ειλικρίνεια δηλώνει πως της άξιζε κάτι καλύτερο από εκείνον. 

“Πρέπει να παραδεχτώ ότι η Άννα θυσιάστηκε για μένα. Θυσίασε πράγματα που θα μπορούσε να κάνει, είμαστε λίγο αντίθετοι άνθρωποι σε όλα τα επίπεδα. Εκείνη είναι ένας άνθρωπος με τρία διπλώματα, πέρασε μέσα από τα πανεπιστήμια, εγώ είμαι ένα χαμίνι του δρόμου, όμως η Άννα με πίστεψε. Κάτι είδε μέσα μου και με βοήθησε πάρα πολύ. Τα μισά από αυτά τα πράγματα που έκανα δεν θα τα είχα κάνει, αν δεν είχα τη στήριξη της Άννας“, ανέφερε ο Γιώργος Νταλάρας. 

Η Άννα, όταν τη γνώρισα, ήταν ένα φωτεινό πλάσμα, που έλεγες “πω, πω” κι αυτό με κέρδισε εμένα. Τώρα όμως που πέρασαν τα χρόνια, έχω την εντύπωση, δεν ξέρω πως είναι η ίδια μέσα της, αλλά νομίζω ότι της άξιζε κάτι καλύτερο. Νομίζω ότι η Άννα είναι ένα κορίτσι που έπρεπε να έχει παντρευτεί έναν πρίγκιπα και όχι έναν αλήτη που παίζει και λίγο μπουζουκάκι“, δήλωσε ο τραγουδιστής μιλώντας στην Έλενα Κατρίτση.

 

Στο αυτοβιογραφικό βιβλίο του Γιώργου Νταλάρα με τίτλο «…και το καλοκαίρι κρυώνω!» το οποίο κυκλοφόρησε  από τις εκδόσεις Αρμός και φέρει την υπογραφή του Θανάση Λάλα, γίνεται λόγος για τον απίστευτο τρόπο που γνώρισε τη σύζυγό του, τον Δεκέμβριο του 1979, “αν και την είχε σταμπάρει και πιο μικρή, μέσω μια κοινής τους παρέας στις φωτιές στην Πάρνηθα”.

Ωστόσο, η πρώτη τους γνωριμία στις πρόβες του στην μπουάτ “Διαγώνιος” δεν ήταν ιδανική, αφού “την πέταξε έξω”, επειδή έκανε φασαρία με την παρέα της. Βέβαια, αργότερα, γνωρίστηκαν καλύτερα σε ένα πάρτι της, στο οποίο ήταν προσκεκλημένος ο Λουκιανός Κηλαηδόνης. Έπειτα βγήκαν το πρώτο ραντεβού τους για να πάνε σινεμά, άρχισε να τη γνωρίζει ακόμη καλύτερα, κόλλησε μαζί της και από τότε έγινε το alter ego του, η μάνατζέρ του, ο έρωτάς του, η γυναίκα της ζωής του, με την οποία απέκτησε και την μοναχοκόρη τους Γεωργιάννα.

“Ήταν ο πρώτος άνθρωπος στη ζωή μου που, όσο τσαντισμένος και να ήμουν, με έκανε να γελάω…” είχε εξομολογηθεί ο γνωστός τραγουδιστής για τη σύζυγό του και είχε προσθέσει: “Ήμουν πολύ ακοινώνητος. Να σκεφτείτε, μετά που μαλάκωσα με την Άννα, οι φίλοι μου μου έλεγαν “ρε συ, άλλαξες. Παλιά σού λέγαμε ”τι κάνεις;” και μας απαντούσες ”γιατί ρωτάς;”.

Δες το απόσπασμα από τη συνέντευξη του Γιώργου Νταλάρα στην Έλενα Κατρίτση 

Read More

And More