Η Χριστίνα Αλούπη μιλά για τη σεξουαλική παρενόχληση: “Έχω δεχτεί και σε χώρους εκτός showbiz”

Στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» παραχώρησε συνέντευξη η Χριστίνα Αλούπη και εξομολογήθηκε για πρώτη φορά τις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει στο παρελθόν, καθώς έχει υποστεί και bullying στην εργασία της αλλά και σεξουαλική παρενόχληση.

Η Χριστίνα Αλούπη μίλησε στον Αλέξανδρο Ρούτα για τη ζωή της στην Αμερική, αλλά και τη νοσταλγία που νιώθει για την Ελλάδα: «Η Αμερική είναι πολύ σκληρή χώρα, έχει πολύ bullying. Φοβόμουν, κυκλοφορούσα με ένα μαχαίρι στην τσάντα μου. Βεβαίως και μου λείπουν οι δικοί μου άνθρωποι. Μέρα παρά μέρα λέω στον άνδρα μου “παίρνω το φαΐ και φεύγω για Ελλάδα”».

Η ίδια αναφέρθηκε και για την σεξουαλική παρενόχληση και το εργασιακό bullling: «Όταν μία γυναίκα βάζει άνω τελεία στη δουλειά της, δημιουργείται η εντύπωση ότι δεν θέλει να ξαναδουλέψει. Όταν είχα δεχθεί εργασιακό bullying στην Ελλάδα δεν υπήρχε καν ο όρος στην Ελλάδα. Το ράβαμε και προχωρούσαμε. Σεξουαλική παρενόχληση έχω δεχθεί και σε χώρους εκτός της showbiz. Έχω επιλέξει να μην δουλέψω κάπου γιατί είχα δει πράγματα».

 

Read More

And More