Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Ιωάννα Μαλέσκου: Μετά τη σκληρή κόντρα, νέα μάχη για την τηλεοπτική επιβίωση!

Είναι και οι δυο όμορφες και από τα πιο φρέσκα και δροσερά πρόσωπα που έχει φέτος η ελληνική τηλεόραση! Ιωάννα Μαλέσκου και Ηλιάνα Παπαγεωργίου! Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Ιωάννα Μαλέσκου, μετά την κόντρα που ξέσπασε ανάμεσά τους πριν λίγο καιρό λόγω του σχολίου που έκανε η Ηλιάνα για το πλούσιο μπούστο της Ιωάννας, θα έρθει τώρα νέα κόντρα και στους πίνακες της τηλεθέασης αφού από τη Δευτέρα που το “Pop up” θα ξεκινάει μια ώρα νωρίτερα δηλαδή στις 13.00, οι δυο νεαρές κυρίες θα κονταροχτυπηθούν και… για τη νίκη στα νούμερα.

Η Ηλιάνα είχε πει στην εκπομπή της για το ντύσιμο της Ηλιάνας Μαλέσκου: «Τι να κάνουμε που είναι μια κούκλα και ντύνεται έτσι» προσθέτοντας «Είναι κούκλα να τη βάλεις στο κουτί, όχι να βγει να κάνει πρωινή εκπομπή».

Φυσικά η Ιωάννα Μαλέσκου δεν άφησε κάτι τέτοιο να πέσει… κάτω χωρίς απάντηση λέγοντας στην εκπομπή της:

Πρωί, μεσημέρι, βράδυ, δεν έχει σημασία τι φοράμε αλλά τι λέμε και κυρίως αν κατανοούμε τι λέμε και σε ποιους απευθυνόμαστε. Γενικά, είμαι ένας άνθρωπος που δεν απαντά, δεν σχολιάζει, δεν τοποθετείται, δεν αναλώνεται σε σχόλια και κριτικές. Λυπάμαι πάρα πολύ όταν διαπιστώνω ότι γυναίκες επιτίθενται σε άλλες γυναίκες. Χθες δέχτηκα μια επίθεση άκρως σεξιστική, απόλυτα όμως προσβλητική για όλες τις γυναίκες. Χθες μάθαμε πολλά. Μάθαμε ότι όλες οι γυναίκες γεννιόμαστε με δυο φίλες.

Εμείς που βγαίνουμε κι έχουμε βήμα στην τηλεόραση, πρέπει να προσέχουμε τι λέμε. Ακούμε πάντοτε ότι αγαπάμε τις γυναίκες, τελικά όμως σεβόμαστε τις γυναίκες; Είναι λυπηρό. Δεν είμαστε αστυνομία, δεν είμαστε δικαστές, αν και είναι της μόδας, αλλά δεν καθόμαστε και στο σκαμνί του κατηγορούμενου, αναίτια.

Με λυπούν ιδιαιτέρως λόγια από γυναίκες που έχουν μάθει ότι με το σώμα τους και την εικόνα τους βιοπορίζονται για πολλά χρόνια. Θα πω και κάτι ακόμα, για ό,τι λέμε υπάρχει και μια οικογένεια από πίσω. Υπάρχουν οι γονείς μας που ακούνε πράγματα και πρέπει τουλάχιστον να υπάρχει λίγος σεβασμός»

Η Ηλιάνα και η Ιωάννα είναι δυο νεαρές κυρίες με πολλές ομοιότητες αλλά και πολλές διαφορές. Εδώ θα πρέπει να πούμε ότι και οι δυο εκπομπές δεν κατάφεραν να φέρουν στα κανάλια τους τα νούμερα τηλεθεάσης που προσδοκούσαν ειδικά στο δυναμικό κοινό 15-44 που τους ενδιαφέρει περισσότερο. Τόσο ο ΣΚΑΪ με το “Love it” όσο και ο Alpha με το “Pop up” έχουν “ζοριστεί”¨φέτος με τα νούμερα των συγκεκριμένων εκπομπών και για αυτό άλλωστε ο Alpha έκανε τη διορθωτική κίνηση με την αλλαγή της ώρας.

Από Δευτέρα λοιπόν η “κόντρα” των δυο κυριών θα γίνει και τηλεοπτική και το αποτέλεσμα από τα νούμερα της Nielsen θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον… Να θυμίσουμε ότι η  θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον Αlpha, προοριζόταν αρχικά για την Ιωάννα Μαλέσκου. Το κανάλι βρισκόταν σε προχωρημένες συζητήσεις μαζί της, αλλά δεν τα βρήκαν στα ψιλά γράμματα του συμβολαίου της.

Και η Ηλιάνα, όμως, είχε δεχτεί πρόταση από το ΣΚΑΪ, στα μέσα της περασμένης σεζόν. Το κανάλι του Φαλήρου ήθελε το μελαχρινό μοντέλο και παρουσιάστρια για κάποιο από τα projects που σχεδίαζε για το νέο του πρόγραμμα.

Tα πράγματα όμως τελικά έγιναν αλλιώς με την Ηλιάνα να είναι στον Alpha και την Ιωάννα στον ΣΚΑΪ, έχοντας παρόμοια θεματολογία και στοχεύοντας στα ίδια τηλεοπτικά κοινά, όπως λέμε.

Από τη Δευτέρα, αρχίζει η τηλεοπτική μάχη για τη μελαχρινή Ηλιάνα και την κατάξανθη πλέον Ιωάννα και θα περιμένουμε να δούμε ποια θα είναι η… νικήτρια στις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού… 

 

Read More

And More