Ηλίας Βρεττός: Απαντά στις “κατηγορίες” ότι δεν ήθελε στο show την Ελένη Τσολάκη (video)

Με νέα παρτενέρ θα εμφανιστεί ο Ηλίας Βρεττός στο J2US αυτό το Σάββατο, μετά την αποχώρηση της Ραχήλ Μακρή. O λόγος φέρεται να είναι ένα ατύχημα που είχε με το αυτοκίνητό της, ωστόσο σύμφωνα με κάποιους, αιτία της αντικατάστασης της από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, είναι κάποιες παλιότερες δηλώσεις της Ραχήλ Μακρή κατά του Ιβάν Σαββίδη και των οπαδών του ΠΑΟΚ. Δες εδώ την ανάρτησή της στα social media. 

Ο Ηλίας Βρεττός μίλησε στην εκπομπή “Στη φωλιά των Κου Κου” για τα νέα δεδομένα της συμμετοχής του στο μουσικό show: “Το J2Us πιστεύω ότι φέτος έχει πάρει το βραβείο των ανατροπών. Γενικά πολλές ανατροπές και για μένα πολλές αλλαγές. Καινούργιο ξεκίνημα αυτή την εβδομάδα, δεύτερη πρεμιέρα για μένα! Όλα καλά.

Η Ευριδίκη είναι μια χαρά! Είναι πάρα πολύ καλή, έχει όρεξη για προσπάθεια. Θέλω βεβαίως να ευχηθώ περαστικά στη Ραχήλ Μακρή για το τρακάρισμα που είχε. Μιλήσαμε, έμαθα ότι είναι καλά και χάρηκα πολύ. Εύχομαι σύντομα να είναι περδίκι. Θα έπρεπε να γίνει μια αντικατάσταση, έγινε με την Ευρυδίκη.

Ακόμα δε γνωρίζουμε αν θα είναι προσωρινή αντικατάσταση της Ραχήλ Μακρή, όπως σας είπα είναι το παιχνίδι των ανατροπών. Κι εμείς με τις εξελίξεις πηγαίνουμε. Εγώ ξέρω ότι αυτή τη στιγμή έχει γίνει μια αντικατάσταση από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, τώρα τι θα γίνει από δω και πέρα, δεν είμαι σε θέση να το γνωρίζω”, ανέφερε ο τραγουδιστής! 

Ο Ηλίας Βρεττός σχολίασε ακόμα και τις φήμες που έκαναν λόγο ότι εκείνος δεν ήθελε την Ελένη Τσολάκη στο J2US: “Με την Ελένη Τσολάκη βρεθήκαμε, ξεκινήσαμε να κάνουμε κάποιες συζητήσεις, έγιναν και κάποια ραντεβού, αλλά κάποια στιγμή μου ανακοινώθηκε ότι θα πρέπει να γίνουν κάποιες αλλαγές και μου έδωσαν την Ραχήλ. Εννοείται ότι δεν ισχύει ότι δεν ήθελα την Ελένη Τσολάκη! Εμείς εδώ δεν είμαστε για να επιλέγουμε με ποιον θα τραγουδήσουμε. Υπάρχουν κάποιοι κανόνες, υπάρχει παραγωγή που εκείνη κανονίζει και ταιριάζει τα ζευγάρια. Όπως μου ανακοινώθηκε ότι θα είμαι με την Ελένη, έτσι μου ανακοινώθηκε και ότι δεν θα είμαι”.

“Για την Ευρυδίκη μου ανακοινώθηκε επίσης και με ρώτησαν αν θέλω να συνεχίσω., Η Ευρυδίκη είναι η αντικαταστάτρια και δέχτηκα με μεγάλη χαρά. Την εκτιμώ, είναι παλικάρι, έχει δείξει ότι ξέρει να μάχεται, να προσπαθεί, να βάζει στόχο και να τον πετύχαινε και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. Την Τετάρτη το απόγευμα προς βραδάκι έμαθα πως θα είμαστε μαζί. Είχαμε πάρα πολύ λίγο χρόνο για να προετοιμαστούμε κι αυτό είναι το άγχος μας. Ελπίζουμε να τα πάμε όσο καλύτερα γίνεται, δεδομένων των συνθηκών”, δήλωσε ο Ηλίας Βρεττός.

Δες το βίντεο:

 

Read More

And More