Ιωάννα Μαλέσκου: Ευδιάθετη στο τελευταίο «Love It» – «Είναι πολύ μεγάλη η χαρά που αισθάνομαι σήμερα»

Η Ιωάννα Μαλέσκου καλημέρισε για τελευταία φορά το τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον ΣΚΑΪ και την εκπομπή Love It, η οποία σήμερα ρίχνει οριστικά αυλαία.

Η παρουσιάστρια ιδιαίτερα χαμογελαστή αλλά και με εμφανή τη συγκίνησή της δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Καλημέρα, κανονικά πρέπει να είμαστε όλοι όρθιοι σήμερα. Τι όμορφη ημέρα, τι ωραία διάθεση σήμερα. Κλείνει η εβδομάδα, κλείνει ένας πολύ ωραίος κύκλος. Είμαστε χαρούμενοι, θα φροντίσουμε να περάσετε και εσείς καλά. Θα είναι μια γιορτή, ένα πάρτι για καλό καλοκαίρι. Το υπόσχεστε ότι θα έχουμε μόνο χαμόγελα;

Η αλήθεια είναι πως κάθε τι που ολοκληρώνεται έχει μια φόρτιση. Θέλω όμως να δώσουμε αυτή την υπόσχεση στους εαυτούς μας, αυτό το οποίο αισθανόμαστε να το περάσουμε όλο σε εσάς που μας παρακολουθείτε. Είναι πολλά πράγματα που δεν τα έχετε εισπράξει ανεπεξέργαστα από αυτά που έχουμε αισθανθεί. Είναι πολύ μεγάλη η χαρά που αισθάνομαι σήμερα. Είναι η ευχή για καλό καλοκαίρι, η ευχή για μια όμορφη νέα πορεία για όλους μας, για αυτή την εκπομπή που θα κλείσει με τον πιο όμορφο τρόπο. Για αυτούς τους ανθρώπους μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Λέω και ξαναλέω, ότι επειδή οι τελευταίες στιγμές είναι που μένουν, αυτό που μας χαρακτήριζε από την πρώτη στιγμή είναι η χαρά, το χαμόγελο, η αλήθεια και η μπόλικη αγάπη» είπε η Ιωάννα Μαλέσκου στην έναρξη του Love it.

 

Read More

And More