Ιωάννα Μαλέσκου για Δημήτρη Παπανώτα: «Οι θέσεις του είναι ακραίες και απαράδεκτες, ας είμαστε προσεκτικοί»

Σε ένα νέο ξέσπασμα προχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης 28/6 η Ιωάννα Μαλέσκου μέσα από την εκπομπή Love It.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια θέλησε να τοποθετηθεί πάνω στις πρόσφατες δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για τη Μαρία Σολωμού, ο οποίος σχολίασε την ηλικία της ηθοποιού, θέλοντας να τονίσει την διαφορά ηλικίας με τον φημολογούμενο σύντροφό της, Mente Fuerte.

«Κατά τη γνώμη μου αυτά τα σχόλια είναι απαράδεκτα. Τον Δημήτρη Παπανώτα δεν τον ξέρω ως άνθρωπο, αλλά όσο τον έχω παρακολουθήσει τηλεοπτικά, μου κάνει εντύπωση πως οι θέσεις του για διαφορετικούς ανθρώπους είναι ακραίες και απαράδεκτες και βάζω μέσα και τον εαυτό μου. Κάπου να υπάρχει ένα όριο. Καλό είναι να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, αλλά νομίζω ότι ξεφεύγουν αρκετά άτομα της τηλεόρασης λόγω της εμπειρίας τους και γίνεται κατάχρηση. Ας είμαστε προσεκτικοί λοιπόν και αυτό ισχύει για όλους», δήλωσε αρχικά Ιωάννα Μαλέσκου. 

«Εγώ γενικότερα δεν απαντούσα, αλλά έρχεται κάποια στιγμή που όταν ένας άνθρωπος επαναλαμβανόμενα λέει και κάνει πράγματα που σε προσβάλλουν, λες κάπου όπα. Ας έχουμε ένα μέτρο εμείς στην τηλεόραση», πρόσθεσε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Read More

And More