Καλημέρα Ελλάδα: Διαφορετική πρεμιέρα για τον Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου

Αλλιώτικη πρεμιέρα για το «Καλημέρα Ελλάδα». Ο Γιώργος Παπαδάκης καλημέρισε τους τηλεθεατές μόνος από το πλατό, ενώ η Μαρία Αναστασοπούλου βρίσκεται στη Θεσσαλία μετά τις καταστροφικές πλημμύρες από την κακοκαιρία Daniel.

Ο Γιώργος Παπαδάκης ξεκίνησε λέγοντας «Καλημέρα σας κυρίες και κύριοι, φίλες και φίλοι. Θα θέλαμε να είναι διαφορετικό το ξεκίνημα μίας τηλεοπτικής περιόδου, αλλά τα γεγονότα όπως καταγράφονται και εκτυλίσσονται τις τελευταίες ημέρες, μας υποχρεώνουν να είμαστε μέσα στο πνεύμα της ημέρας. Αυτή η τεράστια καταστροφή στον θεσσαλικό κάμπο. Η Μαρία Αναστασοπούλου δεν είναι εδώ κοντά και ήταν δική της η απόφαση να βρεθεί από την πρώτη στιγμή εκεί που οι άνθρωποι δίνουν τη μάχη πια για να καταγράψουν ό,τι έχει απομείνει στη ζωή τους» και πέρασε στη Μαρία Αναστασοπούλου.

«Καλημέρα Ελλάδα και καλή αρχή να έχουμε Γιώργο. Αυτή είναι η δουλειά μας να είμαστε δίπλα σε αυτούς τους ανθρώπους, οι οποίοι βιώνουν κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί» ανέφερε στη συνέχεια η Μαρία Αναστασοπούλου.

Δες το σχετικό απόσπασμα:

Read More

And More