Κάτι Ξαναψήνεται: Από τις νυχτερινές πίστες στην εκπομπή μαγειρικής – Η τραγουδίστρια που άλλαξε μέχρι και όνομα

Το Κάτι Ξαναψήνεται καθημερινά δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΙ, με τους πέντε συμμετέχοντες της κάθε εβδομάδος, να ανοίγουν την πόρτα του σπιτιού τους μαγειρεύοντας, διεκδικώντας το χρηματικό έπαθλο.

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου η Αθηναΐς υποδέχτηκε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο σπίτι της, μαγειρεύοντας για τους συμμετέχοντες του Κάτι Ξαναψήνεται.

Η Έλενα Μεταξά όπως είναι το πραγματικό της όνομα έχει συνεργαστεί με αρκετά μεγάλα ονόματα στις νυχτερινές πίστες, ενώ αργότερα αποφάσισε να αλλάξει το όνομά της σε Αθηναΐς ακολουθώντας ένα διαφορετικό είδος μουσικής, το οποίο θέλησε να συνδυάσει με μια ριζική αλλαγή στην καλλιτεχνική της πορεία, όπως παραδέχτηκε.

«Το τραγούδι το άφησα για κάποιο διάστημα, όχι μόνο γιατί γεννήθηκε το παιδάκι μου, αλλά γιατί η τότε παραγωγή με την οποία συνεργαζόμουν, με πήγαινε σε pop τραγούδια, ενώ εγώ ήθελα να ακολουθήσω το λαϊκό, και κάπως έτσι έμεινα λίγο πίσω. Τότε ήμουν η Έλενα Μεταξά», αποκάλυψε η τραγουδίστρια στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ενώ στη συνέχεια μίλησε για την αλλαγή στην εικόνα της και τα κιλά που κατάφερε να χάσει.

Η Αθηναϊς ως Έλενα Μεταξά:

H ίδια έκανε δισκογραφικό come back με την εταιρία G Music.

Read More

And More