Κι ,όμως, οι παρουσιαστές της ΕΡΤ αποφάσισαν να δώσουν την δική τους απάντηση για το “θερμό” επεισόδιο που δημιουργήθηκε ανάμεσά τους…

Μετά το… θερμό επεισόδιο που είχαν προχθές στον αέρα της ΕΡΤ ο παρουσιαστής του μεσημβρινού δελτίου ειδήσεων Αντώνης Αλαφογιώργος και η αθλητικογράφος Έλενα Μπουζαλά και για το οποίο χύθηκαν τόνοι μελάνης στο διαδύκτιο, φαίνεται πως σήμερα αποφάσισαν πως έπρεπε να δώσουν την δική τους απάντηση, απέναντι σε όλο αυτό.

Μία απάντηση με την οποία σαφέστατα και θέλησαν να προσπαθήσουν να διασκευάσουν τις εντυπώσεις. Μία απάντηση με την οποία και θέλησαν να σώσουν την κατάσταση και προφανέστατα και την… υπόληψη της ΕΡΤ, έστω και ετεροχρονισμένα.

Όλα ξεκίνησαν προχθές, όταν άρχισαν να πέφτουν οι τίτλοι τέλους του δελτίου ειδήσεων και ο παρουσιαστής Αντώνης Αλαφογιώργος, θεώρησε πως το μικρόφωνό του είχε κλείσει. Όμως, δεν είχε κλείσει και έτσι εκτυλίχθηκαν σκηνές απείρου κάλους.

Στο φινάλε του μεσημβρινού δελτίου ειδήσεων και μόλις είχε αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές, ο παρουσιαστής γύρισε προς την αθλητικογράφο και σε έντονο ύφος, της είπε «έλα, έφυγες! Τι θα κάνεις; Θα μας πάρεις και τη θέση;».

Σήμερα ,λοιπόν, οι δυο τους ανέβασαν στα social-media την παρακάτω φωτογραφία:

Η φωτό φυσικά και δείχνει την αθλητικογράφο να έχει πάρει την θέση του κεντρικού παρουσιαστή, η οποία μάλιστα αναφέρει όλο νόημα στη λεζάντα:

“Επιτέλους, τα κατάφερα”! 

Τελικά, για ακόμα μία φορά αποδεικνύεται πως το χιούμορ μπορεί να κάνει θαύματα και να σε βγάλει – αν χρειαστεί – κι από εξαιρετικά δύσκολη θέση!

Read More

And More