Κόλαφος ο Σπύρος Μαρτίκας: «Είναι πολύ λίγος ο Άρης Σοϊλέδης – Ξέρει όλο το πανελλήνιο αν έχει εκθέσει τη γυναίκα του»

Μια νέα κόντρα έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες μετά τις δηλώσεις που έκανε ο Σπύρος Μαρτίκας για τη Μαρία Αντωνά και την εμφάνισή της στο Survivor 2024

«Την έβλεπα αγνώριστη, η δεύτερη μεγαλύτερη ανακάλυψη είναι το μακιγιάζ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης.

Η ατάκα του Σπύρου Μαρτίκα έκανε τον σύντροφο της Μαρίας Αντωνά να αντιδράσει. Ο Άρης Σοϊλέδης με ανάρτηση στο instagram απάντησε: «Απόδειξη του πόσο απαίδευτος και “λίγος” είσαι, είναι ο τρόπος που επιλέγεις για να χτυπήσεις μια γυναίκα που δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της, με αυτό το αισχρό σχόλιο» – Δες ΕΔΩ ολόκληρη την ανάρτηση

Κόλαφος ο Σπύρος Μαρτίκας

Με νέες δηλώσεις στην εκπομπή «Γεια σου» ο πρώην παίκτης του Survivor ξεσπά εναντίον του Άρη Σοίλέδη.

«Έθιξε κάποιος την καλαισθησία κάποιου; Είναι κάτι απίστευτα υποκειμενικό και δεν τολμά κανείς να το θίξει διότι δεν μας αφορά. Γιατί τόσος ντόρος; Εγώ είπα απλά ότι δεν την αναγνώρισα αυθόρμητα». 

«Τόλμησε ο Άρης Σοϊλέδης να μου πει για την παιδεία μου. Έθιξε κάποιος την καλαισθησία της; Κανείς δεν το έθιξε αυτό. Το τηλέφωνο μάλλον του Άρη δεν χτυπάει και όταν δεν χτυπάει το τηλέφωνο η αγωνία μεγαλώνει, η ψυχραιμία υποχωρεί. Είναι πολύ λίγος ο Άρης Σοϊλέδης για να μιλήσει για την παιδεία μου και εάν είμαι σεξιστής ή μισογύνης», σχολίασε ενοχλημένος ο Σπύρος Μαρτίκας.

Και πρόσθεσε: «Είναι υποκρισία, αυτό δείχνει μια τεράστια εκδήλωση υποκρισίας γιατί ξέρει πολύ καλά το πανελλήνιο αν ο Άρης έχει εκθέσει τη γυναίκα του», είπε στον ΣΚΑΪ ο Σπύρος Μαρτίκας για τον Άρη Σοϊλέδη.

 

Read More

And More