Κόνι Μεταξά: Αποκαλύπτει τον ρόλο που έπαιξε ο Τάσος Ξιαρχό στον τσακωμό της με τη Josephine

Καλεσμένη στο “The 2night show” βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης η Josephine και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κρίση που πέρασε η σχέση της με την Κόνι Μεταξά υποστηρίζοντας ότι είχαν παρεξηγηθεί, όταν πήγε στο J2US μαζί με τον Τάσο Ξιαρχό γιατί της είπε να προσέχει την εικόνα της. 

Το πρωί της Παρασκευής, στο “Πρωινό” προβλήθηκε το συγκεκριμένο απόσπασμα και η Φαίη Σκορδά ζήτησε από την Κόνι Μεταξά να ξεκαθαρίσει τι είχε συμβεί ανάμεσά τους.

“Πριν πάω στο J2US η Josephine είχε τσακωθεί με τον Τάσο Ξιαρχό για μία χορογραφία. Μάλωναν για το ποιος θα πάρει τον τίτλο της επιμέλειας της χορογραφίας. Οπότε η Josephine μου είπε “να τον προσέχεις τον Τάσο”. Λίγο καιρό μετά είχαμε μαζευτεί όλοι μαζί για τα γενέθλιά μου και ο Τάσος κάτι της είπε και η Josephine νόμιζε ότι εγώ είχα μεταφέρει στον Τάσο αυτό που μου είπε εκείνη. Μου έστειλε μήνυμα γιατί είχε νευριάσει και εγώ της απάντησα πως αυτό δεν ισχύει και τα βρήκαμε.

Όταν πήγα στο J2US, η Josephine μου είπε μια γενική εικόνα, όταν όμως πήγε εκείνη στο J2US μιλάγαμε κάθε μέρα 2 ώρες στο τηλέφωνο. Είμαστε φίλες τώρα, τα έχουμε βρει. Ήμουν πάρα πολύ καλή φίλη με τη Josephine και είμαι. Μετά το J2US που ήρθαμε κοντά με τον Τάσο, τον θεωρώ σαν αδερφό μου”, ανέφερε μεταξύ άλλων η Κόνι Μεταξά.

Δες το βίντεο:

Read More

And More