Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ξανά… χτυπά! Δες το βίντεο και μάθε τι ετοιμάζει η πρώην «παρουσιάστρια με το ζόρι» του Alpha.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ξανά… χτυπά! Δες το βίντεο και μάθε τι ετοιμάζει η πρώην «παρουσιάστρια με το ζόρι» του Alpha. | tlife.gr

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου… ξανά χτυπά! Ναι, η πρώην «παρουσιάστρια με το ζόρι» του Alpha, από την ημέρα που έχει επιστρέψει από τον ΄Αγιο Δομίνικο, έχει πιάσει δουλειά κι έχει πιάσει δουλειά για τα καλά! Κι αν αναρωτιέσαι τι… δουλειά, σου λέω την δουλειά του να βρίσκει τρόπους και να παραμένει στην επικαιρότητα, έχοντας όλα τα φώτα της τηλεόρασης και όχι μόνο, στραμμένα επάνω της.

Κυρίως, αυτή την εποχή, εννοείται πως δεν πρέπει επ΄ ουδενί η τηλεοπτική της «θυσία» στο «Survivor» να ξεχαστεί, μιας και ο στόχος της είναι, όλη αυτή η τηλε-κακουχία που πέρασε, όλη αυτή η τηλε-δυστυχία που την βρήκε, να «εξαργυρωθεί» ακριβά ενόψει νέας τηλεοπτικής χρονιάς, μιας και ως γνωστόν όλο το τηλε-νταραβέρι τώρα γίνεται στα κανάλια και τώρα κλείνονται τα fresh deal και οι brand-new εκπομπές.

Ο στόχος της πρώην «παρουσιάστριας με το ζόρι» είναι φυσικά το να έχει και πάλι από Οκτώβρη – τα βάσανά μας δεν τελειώσουν ποτέ -, την δική της εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση.

Στο πλαίσιο ,λοιπόν, αυτής της… εγρήγορσης στην οποία βρίσκεται, είναι η απόφασή της να προχωρήσει σε μπαράζ δηλώσεων, εμφανίσεων και συνεντεύξεων.

Μάλιστα, όση ώρα σου γράφω αυτές τις γραμμές, η Κωνσταντίνα φωτογραφίζεται για λογαριασμό του περιοδικού «You» και η δαιμόνια διευθύντριά του Τζώρτζια Συρίχα, φρόντισε να ανεβάσει στα social-media που έχει, χαρακτηριστικό βίντεο από την φωτογράφηση, το οποίο κι αξίζει να το δεις…

Θα πάρεις μία ιδέα από το κόνσεπτ που έχει η φωτογράφηση και από το πως ακριβώς θα στηθεί όλη αυτή η νέα συνέντευξη της Κωνσταντίνας.

Ακολουθεί το βιντεάκι:

READ more