Κώστας Δόξας για τη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του: «Είναι στενάχωρο να χάνεις τη ζωή σου»

Με αφορμή τη συνεργασία του με τον Νίκο Βέρτη σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, ο Κώστας Δόξας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» .

Στις δηλώσεις του ο Κώστας Δόξας αναφέρθηκε στον ντόρο που έγινε γύρω από την απόφαση της Άλκηστις  Πρωτοψάλτη να αφαιρέσει τη λέξη «χοντρή» από το τραγούδι «Άδωνις», ενώ έκανε αναφορά και στο τρόπο με τον οποίο επηρεάστηκε η ζωή και η καριέρα του από τη δικαστική περιπέτεια με την πρώην σύζυγό του Μαρία Δεληθανάση.

«Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη αυτολογοκρίθηκε; Δε ξέρω  τι να πω. Έχω ένα πρόβλημα γενικότερα με το Political correct. Πιστεύω ότι δε μας ταιριάζει απόλυτα σαν λαό. Θα έπρεπε δηλαδή να μην υπάρχει και ο Αριστοφάνης, να καταργηθεί, που ο Αριστοφάνης είναι η πολιτιστική μας κληρονομιά. Αυτό είμαστε. Εγώ, επειδή στα προγράμματά μου το λέω το συγκεκριμένο τραγούδι, θα το λέω όπως το έγραψε ο Κραουνάκης» ανέφερε αρχικά ο Κώστας Δόξας.

«Δόξα τω Θεώ, ναι μεν επηρεάστηκα στη δουλειά μου, αλλά βρήκα τον δρόμο μου. Δούλεψα πολύ. Ο Άκης με στήριξε πολύ και ψυχολογικά και επαγγελματικά. Το σχόλιό μου για τα τηλεδικαστήρια και της γενικότερης κριτικής που έπαιξε, είναι ότι δε με νοιάζει. Η ουσία της ίδιας της ζωής, ακόμα και για τους ανθρώπους της τηλεόρασης, δεν είναι εκεί.

Στεναχωρήθηκαν οι δικοί μου άνθρωποι. Είναι πολύ στενάχωρο να χάνεις τη δουλειά σου, τη ζωή σου, να αλλάζει η εικόνα σου. Είναι στενάχωρο, όμως δεν πειράζει» είπε ο Κώστας Δόξας για τις συνέπειες που είχε στην επαγγελματική αλλά και προσωπική του ζωή η δικαστική περιπέτεια με την πρώην σύζυγό του, Μαρία Δεληθανάση.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164