Κώστας Δόξας για την πρώην σύζυγό του, Μαρία Δεληθανάση: «Δεν είμαι εγώ αυτός που ζητά αναβολές στα δικαστήρια»

Σε εξέλιξη βρίσκεται η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στον Κώστα Δόξα και την την πρώην σύζυγό του, Μαρία Δεληθανάση, αναφορικά με την κηδεμονία του παιδιού τους.

Η εκδίκαση της υπόθεσης πήρε αναβολή το πρωινό της Δευτέρας 25/9 λόγω προβλημάτων υγείας που επικαλέστηκε η πλευρά της Μαρίας Δεληθανάση. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και στη Χριστίνα Βουδούρη.

«Δυστυχώς η διαδικασία που θα ακολουθηθεί είναι πολύ μεγάλη και πιστεύω ότι θα έχει αίσιο τέλος. Η επόμενη δικάσιμος ορίστηκε για τις 15 Δεκεμβρίου και ελπίζω να γίνει. Εμείς θα είμαστε εκεί. Καλό θα ήταν να είχαμε επαφές με την πρώην σύζυγό μου και να υπήρχε συνεννόηση, γιατί υπάρχει ένα παιδί. Υπάρχει η Σοφία και πρέπει να συννενοούμαστε. Κάνω τα πάντα, είμαι κάθε βδομάδα στη Θεσσαλονίκη για το παιδί. Ευτυχώς υπάρχουν δικαστικές αποφάσεις που το ορίζουν κι αυτό», ανέφερε αρχικά ο Κώστας Δόξας.

«Η Σοφία αντιλαμβάνεται, ακούει και μου τα λέει. Παρ’ όλα αυτά είναι δυνατό παιδί, έχει τη δική της κρίση. Καλό θα ήταν τα παιδιά να ασχολούνται με άλλα πράγματα, δυστυχώς εμείς οι μεγάλοι λόγω εγωισμού τους προκαλούμε διάφορα. Καλό θα ήταν να ήμασταν πιο ώριμοι», σημείωσε στη συνέχεια ο Κώστας Δόξας.

«Κατά καιρούς με ρωτάει διάφορα πράγματα, αρκετά περίεργα. Όμως της λέω την αλήθεια, μόνο έτσι ξέρεις ότι είσαι εντάξει απέναντι στο παιδί σου», κατέληξε ο τραγουδιστής,

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164