Κώστας Δόξας – Μαρία Δεληθανάση: Σαν δύο ξένοι στα δικαστήρια μετά την αγωγή του τραγουδιστή για συκοφαντική δυσφήμιση

Στα δικαστήρια βρέθηκαν ξανά σήμερα Πέμπτη 2 Νοεμβρίου ο Κώστας Δόξας με την πρώην σύζυγό του, Μαρία Δεληθανάση, ύστερα από την αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση που έκανε ο τραγουδιστής εναντίον της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ελισάβετ Οικονόμου στην εκπομπή «Super Κατερίνα» έδωσαν και οι δύο το παρών στην Ευελπίδων, συνοδεία των δικηγόρων τους, ενώ μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου ήταν σαν δύο ξένοι, χωρίς να ανταλλάσσουν καμία κουβέντα.

Από την πλευρά του Κώστα Δόξα στο πλευρό του βρέθηκε ο αδερφός του, Άκης Δείξιμος ενώ η Μαρία Δεληθανάση έφτασε στα δικαστήρια, συνοδευόμενη από τον πατέρα της. Ο Άκης Δείξιμος τόνισε στην εκπομπή ότι όλη αυτή η δικαστική διαμάχη έχει στοιχίσει οικονομικά και επαγγελματικά στον αδερφό του.

«Όλα όσα ισχυρίζεται για τον ξυλοδαρμό είναι ψευδή και κατασκευασμένα» τονίζει ο τραγουδιστής.

 

Μάλιστα, σύμφωνα με την εκπομπή του Alpha ο πατέρας της Μαρίας Δεληθανάση είχε στείλει μια προσωπική επιστολή στον τραγουδιστή που τον ρωτούσε γιατί τα κάνει όλα αυτά στην κόρη του… Ο ίδιος εξομολογήθηκε επίσης ότι έχει μεγάλη αδυναμία στην κόρη του, Μαρία καθώς πριν 20 χρόνια έχασαν σε τροχαίο την 21χρονη αδερφή της.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164