Μάκης Κωστίνης: Η αποκάλυψη για τη σχέση του Στάθη Ψάλτη με τη Χριστίνα Ψάλτη – «Την φοβόταν, ήθελε να χωρίσει»

Συνέντευξη στην εκπομπή Love It και τη δημοσιογράφο, Κατερίνα Νινιού παραχώρησε ο Μάκης Κωστίνης.

Ο ηθοποιός, μεταξύ άλλων μίλησε για τη συνεργασία του με τον Στάθη Ψάλτη, για την εκταφή του, ενώ αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες για τη δύσκολη σχέση του με την Χριστίνα Ψάλτη.

«Ο Δήμαρχος έκανε την εκταφή και εφόσον η σύζυγός του, αποστασιοποιήθηκε τελείως, έπρεπε η κόρη του, η Μαρία, να πάει στον δήμο και να πει ότι θέλει να κάνει εκταφή του πατέρα της. Στο τραπέζι της κηδείας η πρώην σύζυγός του Στάθη μαζί με την κόρη δεν είχαν καλή σχέση με την Χριστίνα, δεν κάθισαν μαζί και έδωσαν δικαιώματα», είπε αρχικά ο Μάκης Κωστίνης.

Όσον αφορά τη Χριστίνα Ψάλτη και τη δύσκολη σχέση τους, ο Μάκης Κωστίνης ανέφερε: «Η Χριστίνα Ψάλτη εξαφανίστηκε, είχε μίσος. Δεν έδωσε ποτέ τα ρούχα του Στάθη στον αδερφό του, Γιάννη Ρώτα, ο οποίος ήταν στο γηροκομείο.

Ο Στάθης τσακωνόταν συνέχεια με την Χριστίνα. Κάποια στιγμή μαζεύτηκε μέσα του όλο αυτό, ήθελε να φύγει, να χωρίσει. Ο Στάθης φοβόταν πολύ την Χριστίνα, δεν τον άφηνε να πάει πουθενά. Είχανε μεγάλη διαφορά ηλικίας. Εκείνη όταν γνωρίστηκαν έλεγε ψέματα ότι είναι 22 ενώ ήταν 17. Όταν ερωτευόταν ήταν πολύ δοτικός, δεν σκεφτόταν τίποτα άλλο», συμπλήρωσε ο Μάκης Κωτσινής.

Read More

And More