Μαρία Αντουλινάκη: «Ο Σπύρος Μπιμπίλας μου έφερνε τρόφιμα γιατί δεν είχα χρήματα»

Για τις πιο έντονες στιγμές της ζωής της μίλησε η Μαρία Αντουλινάκη στο Πάμε Δανάη και στον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Μίχο. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην “μάχη” της με την κατάθλιψη αλλά και στις οικονομικές δυσκολίες που βίωσε στο παρελθόν.

«Η κατάθλιψη είναι σαν τη δίαιτα, το παλεύεις συνεχώς. Πολύ πρόσφατα το αντιλήφθηκα πριν από τρία χρόνια και άρχισα να το αντιμετωπίζω. Ξεκίνησα φαρμακευτική αγωγή και ψυχοθεραπεία», αποκάλυψε η Μαρία Αντουλινάκη.

Η βοήθεια από τον Σπύρο Μπιμπίλα

Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε πως στο παρελθόν και σε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο για εκείνη, ο Σπύρος Μπιμπίλας βρέθηκε στο πλευρό της.

«Έχω αντιμετωπίσει οικονομικές δυσκολίες  πολλές, σε βαθμό που ο Σπύρος Μπιμπίλας ερχότανε και μου έφερνε τρόφιμα στο σπίτι γιατί δεν είχαν ούτε και για τα προς το ζην», δήλωσε η Μαρία Αντουλινάκη.

Όσο για το εάν έχει σκεφτεί να εγκαταλείψει την υποκριτική, η ηθοποιός παραδέχτηκε: «Το είχα πει πολλές φορές πως τελείωσε και πως δεν θέλω να κάνω άλλο αυτή την δουλειά, αλλά μετά τη δουλειά θα μπορούσα να κάνω γιατί μεγάλωνα», είπε η Μαρία Αντουλινάκη στην κάμερα του Mega.

Read More

And More