Μαρία Δεληθανάση: «Ο Κώστας Δόξας καθυστερεί συστηματικά τη διατροφή από τον Ιούλιο του 2021» λέει η δικηγόρος της

Η Άρτεμις Διαλυνά, δικηγόρος της Μαρίας Δεληθανάση, φιλοξενήθηκε το πρωί της Παρασκευής 21/1 στην εκπομπή Mega Καλημέρα. Μετά την είδηση της σύλληψης του Κώστα Δόξα, η πρώην σύζυγός του μίλησε αποκλειστικά στο TLIFE και ξεκαθάρισε, μεταξύ άλλων, ότι δεν κινήθηκε παράνομα, καθώς ο τραγουδιστής δεν είχε καταβάλει τη διατροφή για την κόρη του.

«Έχει εκδοθεί δικαστική απόφαση που λέει ότι κάθε πρώτη του μηνός θα πρέπει να καταβάλλεται από τον κ. Δόξα ένα χρηματικό ποσό για να διατεθεί για τα έξοδα του παιδιού. Και δεν είχε καταβληθεί. Η καταβολή έγινε 19/01. Εκ των υστέρων με ενημέρωσε η πελάτισσά μου, ότι η καταβολή του τελευταίου κομματιού της διατροφής πρέπει να έγινε ενώ ήταν στο τμήμα ο πρώην σύζυγός της.

Έχει γίνει μήνυση και κατά της πελάτισσάς μου, αυτές οι μηνύσεις γίνονται για εντυπωσιασμό. Η εντολέας μου έχει τις καταθέσεις που δείχνουν 19/01 και οι δύο, προφανώς έγιναν σε διαφορετική στιγμή. Η μήνυση κατατέθηκε στις 17/01, μέχρι τότε δεν είχε γίνει καμία καταβολή. Στις 10/01 του είχε στείλει μήνυμα για να καταβάλει τη διατροφή. Είχε εξαντλήσει τα στάδια ενημέρωσης και συζήτησης», είπε χαρακτηριστικά η κ. Διαλυνά, μιλώντας στην Ελεονώρα Μελέτη.

«Καθυστερεί συστηματικά τη διατροφή από τον Ιούλιο του 2021»

«Ο κ. Δόξας κατά το 2020 κατέβαλε κανονικά την πρώτη διατροφή στο χρόνο της, που ήταν κατά 200 ευρώ προσαυξημένη. Όταν δεν κινείτο κουνούπι, και δεν είχε πληγεί μόνο το δικό του επάγγελμα, αλλά τα πάντα. Από τον Ιούλιο του 2021 συστηματικά καθυστερεί την καταβολή της διατροφής. Το Σεπτέμβριο του 2021 έκανε 4 εμφανίσεις σε τρία διαφορετικά μαγαζιά, που έχει δηλώσει πόσα έλαβε, και είναι πενταπλάσια από αυτά που βγάζει μηνιαίως η εντολέας μου. Είχε ειπωθεί στο δικαστήριο από την πλευρά του κ. Δόξα ότι θα έκλειναν τα μαγαζιά ως επιχείρημα, και το δικαστήριο έβγαλε την απόφαση, άρα αυτό το έχει συνυπολογισμένο», συνέχισε η δικηγόρος.

«Η τελευταία καταβολή της δόσης έγινε εξαιτίας της μήνυσης, την ώρα που ο κ. Δόξας ήταν στο αστυνομικό τμήμα. Μπορώ να δείξω και τα καταθετήρια, υπάρχουν δεδομένα. Το αίτημά του για μείωση της διατροφής είχε γίνει δεκτό, αλλά όχι στο ποσό που επιθυμούσε εκείνος. Κανείς δεν έχει διερωτηθεί πώς ζει στην καθημερινότητά της η συγκεκριμένη γυναίκα με το παιδί», τόνισε η κ. Διαλυνά.

«Η σύλληψη δεν έγινε μπροστά στο παιδί»

«Ειπώθηκε κάποια στιγμή ότι η σύλληψη έλαβε χώρα μπροστά στο παιδί. Αυτό δεν ανταποκρίνεται ούτε στο ελάχιστο στην πραγματικότητα. Το παιδί το παρέλαβε η γιαγιά και ανέβηκαν σπίτι. Δεν κατάλαβαν ποτέ πότε έγινε η σύλληψη. Η εντολέας μου δεν έχει βγει ποτέ στα κανάλια, είναι λυπηρό να λέει κανείς ότι προσπαθεί να πάρει δημοσιότητα για να βγάλει χρήματα, όταν μέχρι και τον Οκτώβριο του 2021 ήταν άνεργη», τόνισε κλείνοντας η κ. Διαλυνά.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164