Νίκος Μάνεσης: To καρφί στην Ελεονώρα Μελέτη μέσα από την εκπομπή του που δεν πρόσεξε κανείς (video)

Μια κόντρα που μας απασχόλησε πολύ τις τελευταίες ημέρες είναι αναμφισβήτητα αυτή της Ελεονώρας Μελέτη με τον Νίκο Μάνεση. Η συνεργασία των δυο δημοσιογράφων μπορεί να ξεκίνησε – ή τουλάχιστον έτσι έδειχνε – με τους καλύτερους οιωνούς ωστόσο ο τρόπος που αυτή εξελίχθηκε δεν ήταν και ο καλύτερος.

Την προηγούμενη εβδομάδα οι δυο δημοσιογράφοι με εκατέρωθεν δηλώσεις τους στα Μέσα έριχναν ευθύνες ο ένας στον άλλο για το ποιος πραγματικά έχει ή όχι την ευθύνη όσων συμβαίνουν στην εκπομπή.

Και μπορεί όλα να έδειχναν πως έχει μπει μια άνω τελεία στην κόντρα τους, τελικά αυτό φαίνεται πως δεν έγινε αφού ο Μάνεσης το Σαββατοκύριακο μέσα από την εκπομπή του πέταξε το δικό του καρφί στην παρουσιάστρια.

«Τώρα τελευταία έχω δει ότι πολλοί διάσημοι παρουσιάζουν την εκπομπή έτσι… Το έχω δει στην τηλεόραση και είπα να το κάνω κι εγώ. Ξεσηκώνω φιγούρες», είπε ο Νίκος Μάνεσης κάνοντας μια χαρακτηριστική πόζα της Ελεονώρας Μελέτη. 

Το απόσπασμα αυτό προβλήθηκε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά το μεσημέρι της Δευτέρας με τον παρουσιαστή να σχολιάζει, “Εδώ πέρα υπάρχει ένα τακτ, δεν έχει γίνει κατιναρία ακόμα. Αλλά με αυτό τον τρόπο, ο κ. Μάνεσης είναι ο αρχισυντάκτης της Ελεονώρας, που τα πάνε τέλεια, οπότε κάπως έχουν το δικαίωμα να πειράζονται. Όταν δεν μπορείς να συνεργαστείς λες τελειώσαμε, δεν μπορώ δεν μπορείς κορόιδευέ με το Σάββατο».

 
 

Read More

And More