Ντίνος Σιωμόπουλος: Απίστευτη αποκάλυψη από τον δημοσιογράφο – «Θα σκότωνε και εμένα και τα παιδιά μου»

Με αφορμή ένα θέμα για τις παραβάσεις των οδηγών και τις τραγικές συνέπειες που έχουν αυτές πολλές φορές, ο Ντίνος Σιωμόπουλος προχώρησε το πρωί της Κυριακής 19/11 σε μια αποκάλυψη.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος του Mega αποκάλυψε πως ένας ασυνείδητος οδηγός παραβίασε το κόκκινο φανάρι και αν ο ίδιος δεν είχε καθυστερήσει να ξεκινήσει με το όχημά του, τα πράγματα θα μπορούσαν να έχουν τραγική κατάληξη.

«Όταν περνάς το κόκκινο, είναι σαν να έχεις ένα πιστόλι και να πυροβολείς. Έχεις μεγάλη πιθανότητα να σκοτώσεις. Πόσες φορές το έχουμε δει μπροστά στα μάτια μας; Να σας πω ένα προσωπικό μου; Επειδή μίλαγα με το παιδί μου, δεν ξεκίνησα αμέσως από το φανάρι. Ήμουν τυχερός.

Πέρασε ένας τύπος με κόκκινο από μπροστά μου. Τέτοιο κόκκινο δεν έχω ξαναζήσει στη ζωή μου. Θα με είχε σκοτώσει και εμένα, και τα παιδιά μου. Και ο ίδιος θα είχε σκοτωθεί. Δε μιλάμε τώρα να περάσει ο άλλος το κόκκινο για χιλιοστά του δευτερολέπτου. Πέρασε το κόκκινο, κόκκινο, το ευχαριστήθηκε, το χάρηκε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ντίνος Σιωμόπουλος.

Read More

And More