Ντορέττα Παπαδημητρίου: Μπαίνει στο “Survivor 2”;

Ότι είναι ένα ταλαντούχο κορίτσι το ξέρουμε… Ότι είναι ένα κορίτσι που αγαπά τις προκλήσεις το ξέρουμε επίσης, όπως επίσης ξέρουμε ότι είναι απίστευτα fit, αγαπά τον αθλητισμό και γενικά με όλα τα extreme και τα πιο προχωρημένα δεν έχει κανένα, μα κανένα πρόβλημα, μιας και η Ντορέττα με τις αθλοπαιδιες και την κίνηση, το ΄χει! Και το ΄χει πολύ…

Έτσι, εννοείται πως θα μπορούσε να βρεθεί με άνεση σε μία από τις αρένες αγωνίσματος του “Survivor”, να μπει στο παιχνίδι, να τα δώσει όλα και να μας χαρίσει ένα άκρως θεαματικό αποτέλεσμα.

Αυτό φαίνεται πως σκέφτηκαν κι εκεί στο ΣΚΑΙ και σχεδιάζουν σου λέει αυτή την εποχή η Ντορέττα να το κάνει το ταξιδάκι της μέχρι τον Άγιο Δομίνικο! Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η ηθοποιός όντως βρίσκονται σε συζητήσεις μήπως μπορέσει και βρεθεί κι αυτή στο “Survivor 2” για λίγο, μιας και κανονικά στο παιχνίδι δεν θα μπορούσε να μπει, αφού εννοείται πως δεν μπορεί να φανταστεί τον εαυτό της μακριά από τα παιδιά της και αν με ρωτάς λατρεμένη, πολύ καλά κάνει.

Εάν τελικά η Ντορέττα και οι υπεύθυνοι του ΣΚΑΙ τα βρουν, αυτό το εξπρές-ταξιδάκι θα πραγματοποιηθεί σου λέει κατά την περίοδο του Πάσχα.

Read More

And More