Ο Αλέξης Παππάς «στριμώχνει» τον Τζέιμς Καφετζή: «Είχα ακούσει ότι είχες κινητό στο Survivor»

Καλεσμένοι στην εκπομπή «Super Katerina» βρέθηκαν την Τετάρτη 19/10 ο Τριαντάφυλλος και ο Τζέιμς Καφετζής.

Η παρουσιάστρια επιφύλασσέ μια έκπληξη για τους δύο πρώην παίκτες του Survivor και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης έβγαλε στον αέρα της εκπομπής τον Αλέξη Παππά, ο οποίος στρίμωξε τον Τζέιμς Καφετζή

Οι τρεις άνδρες συμμετείχαν στον ίδιο κύκλο του Survivor, ωστόσο αγωνίζονταν σε διαφορετικές ομάδες αφού ο Αλέξης Παππάς με τον Τριαντάφυλλο αγωνίζονταν στην ομάδα των διασήμων ενώ ο Τζέιμς Καφετζής βρισκόταν στην ομάδα των μαχητών.

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους, ο Αλέξης Παππάς ζήτησε τον λόγο από την Κατερίνα Καινούργιου και απευθύνθηκε στον Τζέιμς Καφετζή, θέλοντας να του κάνει μια ερώτηση για το Survivor.

«Κάποιος είχε την απορία για ποιο λόγο είχε εναντιωθεί απέναντι στον Τζέιμς και θα πω και κάτι το οποίο δεν είχα πει ποτέ. Είχα ακούσει ότι μπορεί να είχε κινητό στο παιχνίδι και αυτό με είχε εξοργίσει. Αυτό ήταν κάτι το οποίο δεν μου άρεσε. Προτείνω όμως στον Τζέιμς να βγούμε και να τα πούμε, είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Παππάς. 

«Το είχα ακούσει και εγώ ότι έχω κινητό και ότι το φορτίζω με θετική ενέργεια», απάντησε χιουμοριστικά ο Τζέιμς Καφετζής.

Read More

And More