Ο Γιάννης Μπέζος εξηγεί σε ποιους αναφερόταν όταν δήλωσε ότι δε του αρέσει να συνομιλεί με “ηλίθιους” (video)

Καλεσμένος στην βραδινή εκπομπή του Τάκη Χατζή “Direct” βρέθηκε ο Γιάννης Μπέζος. Ο ηθοποιός με όπλο του όπως πάντα την αφοπλιστική του ειλικρίνεια απάντησε σε όλες της ερωτήσεις του δημοσιογράφου και εξήγησε σε ποιους αναφερόταν όταν έλεγε ότι αποφεύγει τους “ηλίθιους”.

“Η κόρη μου έχει μια μεγάλη διαδρομή. Δεν έχει να πάρει κάτι από εμένα εκτός από το επίθετο. Στην αρχή της ήταν λίγο βάρος αυτό αλλά πλέον το έχει ξεπεράσει… Μιλάμε, δεν τα αναλύουμε όλα όμως πολύ. Με τα παιδιά δεν πρέπει να είσαι φίλος, είσαι γονιός. Συμβουλές δε δίνω ούτε εγώ ούτε η γυναίκα μου, δε μας αρέσουν οι συμβουλές ούτε στα παιδιά αρέσουν τις βαριούνται” είπε ο Γιάννης Μπέζος όταν ρωτήθηκε για την κόρη του Ηρώ που ακολουθεί τα βήματά του και της συζύγου του, Ναταλίας Τσαλίκη στο θέατρο. 

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην επιλογή του να μη φωτογραφίζεται με τους θαυμαστές του, όπως είπε είναι πρόθυμος να συνομιλήσει μαζί τους αλλά όχι να φωτογραφηθεί.

Δε θα μπορούσε βέβαια να μην ερωτηθεί και για την δήλωση που έκανε πρόσφατα ότι δε μπορεί να συνομιλεί με ηλίθιους εξηγώντας ποιούς εννοούσε.

“Είναι αυτοί που προσπαθείς να τους πείσεις ότι ο ήλιος βγαίνει από την Ανατολή και δε βγαίνει από τη Δύση” είπε.

Read More

And More