Ο Γιάννης Βούρος στην πρώτη του συνέντευξη, αφού ξαναπαντρεύτηκε την πρώην σύζυγό του Λένα Κώνστα (video)

Ο Γιάννης Βούρος, ενάμιση μήνα μετά το γάμο του με την Λένα Κώνστα, μίλησε στην εκπομπή “Στη φωλιά των Κου Κου” και στον Στέφανο Κωνσταντινίδη.  Η είδηση είχε προκαλέσει αίσθηση καθώς ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας και γνωστός ηθοποιός, αν και από το 2018 είχε τραβήξει χωριστούς δρόμους με την πανέμορφη σύζυγο του, εκείνοι όχι μόνο αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στην σχέση τους, αλλά αντάλλαξαν ξανά όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στις 17 Σεπτεμβρίου στο δημαρχείο Βριλησσίων, μεταξύ λιγοστών συγγενών και φίλων εξαιτίας του κορονοϊού.

 

Το ζευγάρι στον πρώτο του γάμο

Ο Γιάννης Βούρος δήλωσε: “Ο γάμος μας δεν ήταν θέμα καραντίνας, αλίμονο τώρα. Σε αυτή την μακρόχρονη σχέση που έχω με τα media πάντα, η προσωπική μου ζωή ήταν κάτω από τα δημοσιογραφικά ραντάρ και αυτό το έχει εκτιμήσει ο κόσμος. Υπήρχε πάντα η συντροφικότητα, αλλά το γιατί παντρεύτηκα ξανά, είναι κάτι που αφορά τους δικούς μου ανθρώπους και τον δικό μου κύκλο”. (Δες εδώ τι είχε δηλώσει στο TLife η σύζυγός του, Λένα Κώνστα)

Πολυπράγμων και αεικίνητος, ο Γιάννης Βούρος δεν εφησυχάζει. “Ο γιος μου, μου λέει: “Επειδή με ρωτάνε οι φίλοι μου γενικά και δεν ξέρω τι να τους απαντήσω. Τί είσαι; Σκηνοθέτης, παραγωγός, συγγραφέας, δημοσιογράφος, πρώην αθλητής;”, ανέφερε γελώντας στον Στέφανο Κωνσταντινίδη.

Αφοσιωμένος στο έργο του για το δήμο της Νέας Φιλαδέλφειας έχει “παγώσει” τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες του: “Δεν νομίζω να ανέβω στο σανίδι τα επόμενα τρία χρόνια. Δεν θα έβαζα ποτέ την ευθύνη απέναντι στους κατοίκους της νέας Φιλαδέλφειας και την καλλιτεχνική μου πορεία κάτω από την ίδια μασχάλη”.

Όπως είναι γνωστό, ο Γιάννης Βούρος έχει υπάρξει αθλητής στίβου της ΑΕΚ και παίκτης στα εφηβικά και ερασιτεχνικά τμήματα της ποδοσφαιρικής της ομάδας. “Τώρα πια δεν παίζω ποδόσφαιρο, δεν μπορώ. Σε αυτή την ηλικία τα πόδια δεν αντέχουν. Υπάρχουν και τραυματισμοί οποίοι βγαίνουν σιγά-σιγά, με την πάροδο του χρόνου. Δεν κάνω καθόλου γυμναστική, έχω να κάνω ανάταση από το 2010. Τώρα τελευταία ξανά μπήκα στη λογική κάποιας διατροφής γιατί είχα πάρει 7 κιλά” αποκάλυψε. 

Δες το βίντεο: 

 

Read More

And More